vineri, 24 mai 2013

Iepurasul Copilarim -cadou-

 Buna:)

Spre sfarsitul lunii trecute inca mai lucram de zor pregatindu-ma de "iepuras". Aveam eu planuri de marire [cam de doua ori cat am reusit sa fac] dar timpul si intamplarile pe care nu le prevazusem m-au facut sa ma opresc la numarul magic 4. Din acel numar magic face parte si acesta despre care va voi povesti cate ceva astazi.

De data aceasta iepurasul a stat sub semnul violet! Aceasta este si culoarea ochilor sai :D. Am ales tot modelul combinat cu fetru gri. Iepurasul a calatorit intr-un "cosulet iepuras":)). Vai asa tare m-a distrat ideea de a adauga cosuletului codita si fata:D. In plus mi se pare ca se asorta de minune si cu floricica origami - o narcisa galbena.
In plicul origami mai mare au calatorit cele doua dreamcatchere pe care le-am pregatit [ le aveam in vedere de mai mult timp si ma bucur ca am reusit in sfarsit sa le trimit si pe ele ].

Nu a lipsit o felicitare si un iepuras mic mic pe un plic origami special pe care tocmai il descoperisem - la model ma refer :D. Ei dar atat. Va las sa le descoperiti mai jos pe fiecare in parte. Sunt bucuroasa ca au ajuns cu bine:P.











4 comments :

dulceameacasa spunea... [Raspunde]

cute cute cute...si munca cat cuprinde <3

copilarim spunea... [Raspunde]

@dulceameacasa ca deobicei Oana, esti o draguta! Ma rasfeti:P

Micaela Gh spunea... [Raspunde]

Toate toate sunt dragalase,minunate si tare dulcele :)

copilarim spunea... [Raspunde]

@Micaela gh merci:) !!

Trimiteți un comentariu