sâmbătă, 21 septembrie 2013

Premiu oferit pentru P.V. #17

 Buna:D!
In sfarsit am reusit sa incep sa trimit premiile oferite pentru Provocari Verzi.  Deja a ajuns cel realizat pentru Simo, castigatoare la editia #17 a provocarilor verzi pe tema  "Sticle de sticla". Felicitari :D!!

Asa ca incep cu acest premiu. El consta intr-un kit felicitare [ cea de mai sus]. M-am gandit la o felicitare model clasic (baza carton indoita). Mi s-a parut tare draguta ideea perforarii la un colt (am ales sa folosesc un perforator pentru colt cu inimioara - ca idee ador perforatoarele; nu am multe, majoritatea luate la oferte:P, dar imi place sa impart din ce am si cu ceilalti, asa ca aceste kit-uri cred eu ca au fost o idee buna!).
Tot baza carton am stampilat-o (cele trei floricele) ca reper pentru aranjament. Decoratiunea din hartie imprimata pe doua parti am gandit-o ca baza (in imagine sta putin stramb, teoretic ar trebui pusa la baza cardului:P). Eu am ales partea cu dungi pentru ca intra in cromatica portocaliu-verde-galben-rosu.
Urarea este in franceza - "pune-ti o dorinta" si face parte dintr-un set de stampile de la CreaHobby - tot de acolo mi-am luat coala cu doua fete si tusul.
Pentru partea exterioara am mai ales o floare perforata si un fluturas mic pe care il vad lipit pe ea.
Bineinteles mai este imaginea cu fetita si porcusorul - stampila am castigat-o de la C.C.Stamps si iar, m-am gandit ca ar fi fun sa pot imparti cu voi prin aceste kit-uri o mica bucurie.
In interior m-am gandit ca ar arata tare bine o coala de calc stampilata pe care sa fie scris mesajul.


Alaturi de kit-ul pentru felicitare am adaugat si o mica surpriza formata din cateva figurine perforate (din hartie colorata normala sau gumata),un plic origami [ador plicurile astea] si o mini felicitare vesela. Este surpriza de care am mai vorbit - modul meu de a multumi dragilor prieteni pentru intelegerea si rabdarea de care au dat dovada :).

Pentru ca de curand am ales sa ma alatur si eu cu cetava creatii unui proiect menit sa salveze si conserve Rosia Montana (Cu mainile noastre salvam Rosia Montana), am realizat cateva bratari din 4 fire intr-o tehnica japoneza descoperita primavara aceasta cand lucram la snururile martisor. Am hotarat sa le trimit si castigatorilor de la Provocari cate una, insotita de gandurile mele de bine :).

Voi reveni in curand si cu celelalte premii! :)

1 comments :

Simona S spunea... [Raspunde]

multumesc mult de tot! foarte mult imi place kit-ul, dar si surpriza! va pup dulce :*

Trimiteți un comentariu