joi, 19 septembrie 2013

Marturii Ingerasi III

Buna!
In primele doua episoade v-am aratat 30 Ingerasi Marturii :). Puteti citi despre ei aici:
Alte imagini din timpul lucrului puteti vedea aici: 

Inainte sa va las cu cea de-a treia serie iata cateva lucruri din culise:
De fiecare data cand inventez un model este o adevarata aventura. M-am gandit de nenumarate ori cum ar fi sa realizez mai multe lucrari urmand un model... Ei bine, desi a existat o oarecare temere de repetitiv, s-a dovedit pana la urma a fi chiar interesant. Atatia ingerasi, unici si simpatici!
Ce nu stie nici Rha este ca voiam sa fac si mirii amigurumi.. insa nu am mai avut timp. Cu siguranta insa nu voi abandona acest proiect si abia astept zilele mai racoroase cand, sper eu, voi mai termina cu alte treburi si pregatiri urgente si voi putea sa crosetez in voie.
Capetele ingerasilor sunt realizate din bumbac, un fir ceva mai subtire.. Iar rochita din acril alb - care spre surprinderea mea, se lucreaza destul de ... greoi.  Parul este realizat tot din acelasi tip de acril. Se desface doar in doua fire incretite:).

PARTEA aIIIa


La numerotare am gresit si am scris de doua ori 34. Astazi ati facut deci cunostinta cu inca 20 ingerasi :). Ne vedem data viitoare cu ultimul episod in care, pe langa alti ingerasi, voi mai vorbi despre inca ceva. Pe curand!

0 comments :

Trimiteți un comentariu