marți, 24 septembrie 2013

" Visul unei nopti de vara" String - Art

Buna:)

E noapte neagra afara deja - probabil ca daca am sta undeva la tara, unde nu sunt atatea lumini, si ar fi si senin... am vedea stele multe si frumoase pe cer:). Si luna! Bineinteles.
In copilarie ne placea mult la bunici - noaptea vedeam constelatiile:D .. eh.. ce e acolo? Carul Mare!! Si acolo? Carul mic...  looool.

In cadrul concursului Scrapmania III organizat pe Very Scrap au fost si patru probe fulger. Pe prima am ratat-o la mustata ("Felicitare de aniversare umoristica") .. iar celelalte doua care i-au urmat au fost sabotate de canicula plus suc de rosii si alte pregatiri de vara [ nu avem cum sa ne suparam hihih ]. Dar mi-am notat temele pe care nu am reusit sa le onorez si le voi face cand voi avea ceva timp la dispozitie si... materiale:D.

Felicitarea pe care o puteti vedea asta seara am realizat-o folosind tehnica string art. Este prima mea incercare de acest gen, modelul a fost impus si pur si simplu m-am indragostit de acest gen de lucrari... Tema pe care am folosit-o a fost cea de la Swap-ul de vara organizat de Revista Atelierul : visul unei nopti de vara

Cand am vazut schema... m-am gandit la o semiluna. Si noroc ca am avut panglica aceasta satinata cu mijloc auriu (:D a cumparat-o Rha cand am lucrat la marturiile pentru nunta) si un set de coli colorate cumparate de la lidl ... plus pixurile mele cu gel;). M-am bucurat tare mult cand a fost gata felicitarea si acum sunt happy ca a ajuns la destinatie:).

Povestim despre ce am facut eu la acest swap vineri !!




ps: la proba fulger felicitarea a fost tare indragita si a castigat primul loc - cu atat mai mult ma bucur :)!!


0 comments :

Trimiteți un comentariu