joi, 4 iulie 2013

"Felicitare de aniversare umoristica"

 Hello!!

Recunosc: mi-e somn si am nevoie de o vacanta. Cu toate acestea nu pot renunta la ceea ce ma remonteaza.... partea creativa. Insa ma resimt. Ieri am facut doar trei boacane mai mari:
- varsat ligheanul cu apa rece in care urma sa spal fasolea pe mine [ noroc ca doar pe picioare]
- paradit un deget aratator in timp ce frecam tava 
- rupt o pereche de egari [ efectiv s-au sfasiat]... in timp ce voiam sa ii iau de pe scaun.

Iar azi... dupa ce am visat toata noaptea [ ma rog cateva ore ca am dat stingerea pe la 2 dupa ce am hranit testoasele ] la felicitarea pe care sa o fac pentru proba fulger de pe forumul Very Scrap. Oh well, halal intrare mi-am facut. Cand sa termin cu felicitarea mi s-a inchis laptopul - uitasem la Rha adaptorul [ acum i s-a stricat al ei si inca nu a venit comanda] si mi s-a inchis cand faceam ultimele retusuri. Dupa care evident cand sa urc fotografia nu mai mergea bateria cealalta... Asa ca am facut cu telefonul lui Rha poza si mi-am trimis poza variantei draft pe care nici eu nu stiu cum urcat-o de prost pe forum [ evident eu si forumurile...]. 
Daaaar... am revenit cu poze de pe aparatul meu, cu varianta felicitarii pe care o va primi mami de ziua ei [ hihi, ce bine ca nu citeste acum blogul ca altfel ii stricam surpriza... ]. Totul e desenat de mine... mi s-a parut foarte simpatica ideea:)). Si cam atat... am fugit la treburi!

6 comments :

Paula spunea... [Raspunde]

Imi pare asa de rau ca ti s-au intamplat toate ghinioanele astea mai mici sau mai mari. Dar nu-i bai...cum zice soacra-mea, ai mai invatat o lectie de viata.
Cu curaj, tot inainte.

copilarim spunea... [Raspunde]

@Paula draga mea, in afara de faptul ca m-am enervat putin cand mi s-au inchis toate si m-au facut sa par neserioasa.... chiar m-am amuzat de toate situatiile celelalte. Asa e, nu e bai:P.
Te pup!! :)

Gianina spunea... [Raspunde]

Si eu am patit de astea,sa nu mai am tensiune la curent si se reseta pc-ul intr-o veselie...dar ti-a ieist ceva frumos...in alta ordine de idei...La multi ani sanatosi mamei tale!Pupici!

copilarim spunea... [Raspunde]

@Gianina Ma bucur ca iti place:). Iti multumesc mult pentru urare! sa fie, sa fie :)

dulceameacasa spunea... [Raspunde]

Pai....a fost si o situatie umoristica, nu doar o felicitare....hi hi hi....

copilarim spunea... [Raspunde]

@dulceameacasa mai ales!!!! :))

Trimiteți un comentariu