sâmbătă, 6 iulie 2013

Il gatto con gli stivali (Motanul incaltat)


Buna:)!
M-am hotarat ca in acest sfarsit de saptamana sa avem portie dubla de animatie:). Tocmai am terminat o parte de "bucatareala" si am facut o mica pauza in care am vizionat o ecranizare a Motanului incaltat. Va invit sa o vedeti si voi... si maine urmeaza o alta poveste. :)
Eu ma grabesc sa mai lucrez una alta... ca acum vine noaptea!


Video via youtube

Rezumat:
Jack si motanul sau au ramas pe drumuri si tot ce aveau ei era o pereche de cizme rosii din piele. Motanul isi linisti insa stapanul si pleca in padure unde prinse un iepuras. Nu avea insa de gand sa il manance ci il duse regelui ca dar din partea stapanului sau - Marchizul de Carabas.
Tot asa motanul ii mai aduse regelui daruri: o pasare rara, flori si cate si mai cate.. pana cand regele vru sa il intalneasca pe marchiz pentru a-i multumi.
Dar ce sa faca Jack acum? Nu avea haine.. nu avea locuinta... insa motanul avea un plan. Il puse pe stapan sa se arunce in apa fara haine si, cand trasura regelui ajunse pe pod, ii povesti acestuia cum marchizul sarise in apa sa prinda un peste special si atunci ii fusesera furate hainele. Regele porunci sa i se croiasca haine speciale marchizului si pornira apoi in plimbare. pe unde treceau toata lumea spunea ca acele locuri apartineau Marchizului de Carabas.
In final, regele vru sa viziteze si locuinta marchizului... iar motanul le arata un palat superb. Acel palat era insa al unui vrajitor malefic. Acesta era insa si foarte vanitos.. asa ca atunci cand motanul il intreba daca se poate transforma in orice animal nu pregeta si se transforma intr-un leu. Motanul il intreba daca ar putea sa se transforme si in ceva mai mic... un soarece de exemplu. Si a putut.. dupa care vrajitorul a fost mancat.
Astfel Jack devenit Marchizul de Carabas isi invita oaspetii in castel, isi uni destinul cu printesa si traira fericiti. Cat despre motan... ei bine si el isi intalni perechea :).

0 comments :

Trimiteți un comentariu