luni, 29 iulie 2013

Premiu "Petale Verzi"

Buna dimineata!!!

Luna trecuta am participat la giveaway-ul organizat de CDB si Jewels With Love (Silvia) pe Facebook. Imi place sa sustin activitatea CDB, care ma sustine la randul ei (comunitatea n.a.) prin platforma cdb.biz, forumul pe care se organizeaza concursuri creative foarte interesante si in primul rand acel loc unde s-au legat prietenii frumoase si unde te simti ca acasa:P. Puteti citi mai multe impresii adunate pe pagina dedicata CDB din meniu - Comunitati.

Ei bine, random a decis sa castig eu (am avut si un numar norocos - 11) premiul oferit de Silvia - Jewels With Love. M-am bucurat foarte mult, mai ales ca stiam deja ce minunatii ies din mainile Silviei, bijuteriile sale care respira dragoste:). 

Asa ca bucurie dubla! Hmm sau poate tripla, pentru ca in aceeasi perioada am castigat si un premiu la un concurs, premiul fiind oferit chiar de Silvia. Dar despre acela va voi povesti alta data! Iata ce frumos imi vine bratara (:D) - Multumesc mult, voi avea grija de ea si mi-este foarte simplu sa respect instructiunile de folosinta!! Hihi:D.



Puteti fi la curent cu giveaway-urile si concursurile CDB pe Facebook urmarind Pagina - Cdb's Handmade Mall! Sunt foarte multe noutati pe pagina, creatii ale artistilor din comunitate, sfaturi practice, sau/ si de suflet si multi oameni faini:)!
Voi pregati si eu ceva frumos din partea Copilarim, dar cel mai probabil pentru septembrie (sa ma ajute jumatatea cu expedierea) -dar veti afla cand va fi cazul :P. Pana atunci premiile oferite la ultimele teme de pe Provocari Verzi sunt aproape gata, am reusit sa recuperez perioada de super pregatiri in care nu am putut lucra si multumesc rabdatorilor care m-au pasuit;). Sper sa reusesc sa le trimit saptamana aceasta... partea cu expedierea e mai grea... :P.
Va doresc o saptamana minunata si ... sa ne citim cu bine!

2 comments :

Gianina spunea... [Raspunde]

Frumos premiu si chiar ti se potriveste!S-o porti sanatoasa!Pupici!

copilarim spunea... [Raspunde]

@Gianina iti multumesc mult! :*

Trimiteți un comentariu