vineri, 6 septembrie 2013

Shabby Chic - "la multi ani"

 Buna!!

Am reusit, am reusit!! :D Sa termin felicitarea in timp util. Si.. cu ce am avut la indemana. Ah, abia astept sa pun in ordine lucrurile in cutii. :( Speram sa le bifez pana maine si pe ele, dar raman in cutiile mari deocamdata.

Revenind la felicitare. Este proba a doua a concursului Scrapmania III - la care m-am inscris urmand invitatia Paulei. Pana acum iata ce am realizat la prima proba: Flori in par.

Au mai fost si trei probe fulger [din fericire neobligatorii ] pe care am reusit sa le ratez cu mare arta. Totusi la prima am realizat lucrarea aceasta: "Felicitare de aniversare umoristica"

Lucrarea de astazi este interpretarea mea pentru tema etapei a doua: Felicitare shabby chic cu suport gen bibelou. Sper sa va dati singuri seama din imaginile de mai jos cum sta treaba:D. Mie mi-a placut mult aceasta experienta si abia astept sa mai fac astfel de felicitari!

Nu am avut poze specifice (acelea usor vintage... stiti voi) si stampila aceasta s-a apropiat cel mai mult de ce aveam eu nevoie [plus ca e destinata unei zane]. Si... cam atat. :) Ma grabesc sa inscriu pozele la concurs ca ... mai e putin si suntem deja in 7!  :)




ps: numele zanei din stampila mi se pare ca este ADELLE, am castigat-o la un concurs de pe AllThatScraps.

2 comments :

Alex spunea... [Raspunde]

O felicitare minunata !
Vad ca incepi sa te prinzi de Cardmaking !

copilarim spunea... [Raspunde]

@Alexander se tine ca scaiul de mine, ce ai vrea sa fac?:))
Glumesc. Merci ;)

Trimiteți un comentariu