sâmbătă, 7 septembrie 2013

Cu si despre Dodo

Buna!!

Sa fiu sincera nu stiu exact cand s-a nascut Dodo. Nu stiu care  ii sunt parintii. Habar nu am daca are pedigree si pentru mine nici nu conteaza pana la urma acest aspect.

In viata noastra a intrat pe 21 noiembrie 2012. Un "bot" cret si mic de vreo 2 luni jumatate, dupa spusele celei de la care l-a cumparat Rha. Curiosi cum arata in prima zi din viata noastra impreuna? Puteti sa il vedeti aici: "De 10 ani "

Dodo este bucurestean, sau cel putin de acolo l-a luat Rha, din Drumul Taberei. Unu mic... cam "bleg" - scump la propriu si figurat [la propriu din cauza culorii blanii, se pare ].

Dupa ce am reusit sa depasim ceea ce unii au numit "fara speranta" si l-am pus pe picioare am hotarat sa ii stabilim cretului devenit intre timp un dolofan adorabil [ gata oricand sa ne capseze cu multa iubire ] o zi de nastere.. si calculand noi ne-am hotarat pentru 7 septembrie.

Azi am mancat pancakes, putin orez cu lapte si inca alte bunatati - Dodo e un "gurmand"... ok, e mancacios. Ne-am plimbat pe afara si am primit in seara aceasta un dar neasteptat. Un domn ne-a felicitat pentru ca avem punguta si strangem stiti voi... rezultatul pe care il lasa mancarica:P. In prima faza nu am stiut cum sa reactionez... nu stiam ce doreste cand m-a salutat si a spus ca meritam felicitari. Deobicei lumea ori se uita urat la tine, ori rade de tine... ori se ia de tine. Asa ca atunci cand se intampla asa ceva... E o mare uimire si apoi o mare bucurie. Multumim - nu stiu cat e de incantat Dodo [ el deja stie si ma asteapta sa strang, sa aruncam la gunoi ], dar eu sunt tare fericita! A fost o zi frumoasa :)





Ps: desi eu am impartit pancake-urile cu el, Dodo a tinut neaparat sa manance doar el mini pancake-ul din imaginea de mai sus... hahaha :D. Nici nu aveam alta pretentie - era facut special pentru el.

0 comments :

Trimiteți un comentariu