joi, 12 septembrie 2013

Marturii Ingerasi II

Buna!!

Saptamana trecuta am inceput seria de patru articole dedicate Ingerasilor Amigurumii - marturii. Puteti citi primul articol aici: Marturii Ingerasi I . Astazi continui cu inca zece fotografii realizate in timp ce finalizam ingerasii.

Inainte sa va las cu fotografiile pregatite pentru astazi, iata cateva lucruri din culise:
Un ingeras mititel pare foarte simplu si rapid de realizat - pare. Dar cel mai mult a durat pana cand am stabilit care va fi modelul lucrat - prima varianta era prea mare... 
Mi-au ajuns cu greu aproape 3 saptamani de lucru sustinut (si cu ceva ajutor nepretuit). Am avut mari emotii si pentru ca tocmai atunci mi-a "jucat feste" incheietura dreapta... Dar totul a decurs bine si i-am terminat exact in seara dinaintea evenimentului.
Cum de a ales sora mea tocmai ingerasii ca marturii? Ei bine... acum vreo 2 ani de Craciun am tras biletel sa ii fac mamei noastre un cadou. Ma gandisem sa ii fac si un Ingeras de pus in varful bradului - ingeras cu manute si picioruse, dupa un model pe care il creasem in iarna respectiva. Dar cum timpul ma presa mi-a venit ideea sa il fac clopotel si sa ii las pletele in vant. Ra l-a indragit de atunci si ... asta e povestea pe scurt :D. 
 PARTEA aIIa






 Saptamana urmatoare un nou episod, al treilea :)

0 comments :

Trimiteți un comentariu