vineri, 27 septembrie 2013

"Visul unei nopti de vara" - Swap R.A.

Hello:)!
Azi va povestesc despre ce am lucrat pentru cea mai recenta editie de swap organizata de Revista Atelierul: Visul unei nopti de vara.
Marti v-am aratat deja felicitarea pe care am pregatit-o. Puteti citi mai multe aici: " Visul unei nopti de vara" String - Art. Asa cum spuneam si atunci, imi place foarte mult acest gen de lucrari. Cu siguranta voi mai realiza si alte creatii string art. Felicitarea aceasta insa, in mod deosebit, mi-a fost tare draga. Pe cat de simpla este, fara briz brizuri... pur si simplu parca ma trimite cu gandul la noptile de vara petrecute la bunici, la munte, sau la cele petrecute la mare:D.
Bratara micuta (care poate fi folosita si ca semn de carte, de ce nu:P) este o tesatura in 4 fire dupa o tehnica japoneza. Cu ocazia asta mi-am rupt suportelul realizat din carton pe care lucram (yup tare tare a la provocari verzi) si va trebui sa imi fac altul.. mai trainic si mai frumos...:D. Am lucrat in culorile Rosiei Montane.. :). Gandindu-ma ca vara trebuie sa fie tare frumos la munte... si mi-as dori sa ramana munte!
In cele din urma.. gentuta. Pe care o ador. Am vazut eu ca lui Ani i-a placut o gentuta facuta mai de mult de mine. Si m-am gandit ca trebuie sa fac o gentuta care sa aminteasca de vara :P. Si iat-o. Partea buna este ca se potriveste nu numai vara ci si iarna. si eu zic ca merge si primavara si toamna :D. Marea o vedeti, nu? Si spuma valurilor... si scoicile (nastureii) si... ancora?:). Nu ma intrebati de model ca l-am inventat.
Si ma bucur ca a ajuns cu bine si a adus bucurie :).



0 comments :

Trimiteți un comentariu