joi, 26 septembrie 2013

Marturii Ingerasi IV

Buna!
Am ajuns la ultimul articol din seria celor patru dedicate Ingerasilor Amigurumi - marturii. Daca vreti sa le revedeti pe primele puteti vizita link-urile de mai jos:
Alte imagini din timpul lucrului puteti vedea aici: 

Inainte sa va las cu cea de-a treia serie iata cateva lucruri din culise:
Recunosc ca mi-as fi dorit sa realizez tot eu si ochii, gura, obrajorii si sa le definitivez coafura. Mi-a lipsit aceasta etapa.. bine nu chiar in totalitate, dupa cum spuneam nu am sarit acesti pasi chiar de tot.
Mi-ar placea sa am ocazia sa repet experienta, cu alta tema... in timp util:D. Cine stie!
In total au fost 75 de ingerasi (primul se afla in articolul de making of.. in cazul in care nu iese numaratoarea :D), dar acest lucru este explicabil - marturiile acestea s-au adresat in special doamnelor, copiilor. Domnii au avut alta amintire:).
Cutiutele sunt tare dragute! Mi-a facut placere sa le personalizez, folosind elemente ce se regaseau si pe invitatii: Invitatii nunta "Printul si Printesa"

PARTEA aIVa


Sper ca v-a placut aceasta mica poveste formata din 4 articole. Fotografiile au fost facute pe masura ce definitivam ingerasii (le adaugam aripile si ii adaugam in cutiute - acesta fiind ultimul pas in realizarea lor).
Voua ce fel de marturii crosetate v-ar placea sa primiti ca amintire? :)

2 comments :

ghemulet spunea... [Raspunde]

Vai dar ai avut ceva de mesterit la ei...cred ca ti-a fost tare drag sa ii lucrezi...mai ales ca erau pentru Rha...sunt tare finuti

copilarim spunea... [Raspunde]

@ghemulet sa stii ca imi erau tare dragi dar aveam impresia ca nu ii mai termin=)). De fapt ultima cutiuta am ambalat-o la 9 seara vineri:)).
Ma bucur ca iti plac:D

Trimiteți un comentariu