sâmbătă, 6 iulie 2024

Baby Floarea Soarelui Amigurumi si surioara sa. (Bucuria de iulie - premiu PV)


Buna!

Este randul bucuriei de iulie sa se prezinte in fata voastra. Pentru Mesager in Misiune: Salvam carti! Episodul 5  ”Al doilea popas. Magia cartilor ilustrate / de colorat”., am ales sa lucrez din carticca amigurumi despre care v-am mai povestit si in datile trecute, floarea soarelui:

Zis si facut! In carte Sam, floarea soarelui s-a materializat de doua ori: prototipul, care va ramane la mine si premiul, care va calatori catre castigatorul celei de-a doua misiuni de salvare de carte din aceasta vara - in iulie tema este carte de colorat/ ilustrata/ benzi desenate etc. 


Raza de Soare si Risu s-au prezentat la datorie si au pregatit si o punguta origami pentru Baby Floarea calatoare:




Acum... am cam aceeasi dilema ca la Tati (cu Baby Usturoiul, va mai amintiti? 😅).  Ca vazand doua Flori alea Soarelui si fiind ziua lui Mami  luna aceasta, invariabil a facut camaceeasi remarca - sunt doua. Asa ca, foarte posibil.. va mai aparea inca o Floare a Soarelui. Vom vedea...

Pe maine!!


8 comments :

fiordaliso spunea... [Raspunde]

Foarte drăgălași acești baby flower! Normal că trebuie să mai faci o floricică, dacă a fost apreciată!

copilarim spunea... [Raspunde]

@fiordaliso🤗
foarte frumusica aceasta carte. Si cele cu animalute si pasari sunt dragute. Imi pare rau ca nu le am si pe cele cu animalute marine :))). Ca acm mi-ar fi prins bine - nu am suficienta putere sa creez de la zero modele si nici timp. Parca sunt un peste pe nisip incercand sa gasesc rezolvari :)))

Pup

Marisa Cavaleiro spunea... [Raspunde]

Hello!
I loved those mini sunflowers, it's one of my favourite flowers! I think your mum would love one of these! I wish you a happy weekend, hugs!

Diana spunea... [Raspunde]

Drăgălașe foarte! 😍 Ești fantastica un aceste miniaturi croșetate! 💗
Mult spor îți doresc! Aer răcoros afara îți doresc, dar ziceau de caniculă în continuare. Poate n-o fi chiar cum zic ei. Așază baby sunflowers la ferestre, sa "capteze" căldura. Hm. Ce fain ar fi sa fie așa simplu - dar.... mai știi? 😊
Pupici cu drag! 😘

raellarina spunea... [Raspunde]

so pretty! and you're so creative :)

xoxo, rae
http://www.raellarina.com

INSTAGRAM | TWITTER | FACEBOOK

copilarim spunea... [Raspunde]

@Marisa Cavaleiro I am happy you lke them - I really loved to eat the middle part of those flowers, as a child. you could find a lot of these :)))).
I really hope she will like the baby flowr
Hugs :*

copilarim spunea... [Raspunde]

@Diana si urca urca temmperaturile - deja se simte... ma obisnuisem cu ceva mai normal.. am bagat filtrul de aer si i-am dat o turatie mai mare - e ca un fel de ventilator... e prea cald.
Floarea soarelui am inteles ca e foarte bine de plantat ca sa repare terenul. :D Daca ai asa ceva si vrei sa plantezi apoi curat.
Imbratisari cu drag de la noi doi din sauna :)))
Pupic

copilarim spunea... [Raspunde]

@raellarina thank you! :) I am glad you like it!
hugs :)

Trimiteți un comentariu