luni, 1 iulie 2024

Ana si Mara - amigurumi (amintiri din sertar).


Si bine v-am regasit in prima zi de iulie. Stiti ce am gasit eu in sertarul cu amintiri? Doua papusele amigurumi adorabile, facute anul trecut in vara, pornind de la acel Curs Domestika: Carla Mitrani - Sa crosetam marionete pentru degete, ultimul pe care am reusit sa il parcurg (si inca nu cred ca mi-am terminat de redactat proiectul la el ... desi teoretic l-am facut pe Lorax atunci. 

Asa ca astazi Risu s-a postat ostentativ in fata monitorului si nu a plecat de acolo pana nu am facut poza zilei :))). Acum, are si ea dreptate - din 10 iunie 2023 pana azi.. a trecut ceva vreme. Deci, sa pornim in calatorie, alaturi de Ana si Mara amigurumi:

Mara


Ana

Am lucrat cele doua papusi pentru doua fetite dragalase (eu am vazut-o pe cea mai mare dintre ele in 2019, cand avea un anisor - o dulceata!). Taticul lor imi este ca un frate (un pic mai mic ca varsta si mult mai inalt.. lol). A fost o intalnire tare placuta - am cunoscut-o si pe mamica ei (posibil ca si Mara sa fi fost atunci „in burtica”). Imi amintesc cu mare drag. pentru ca a fost una dintre putinele dati cand m-am intalnit cu prieteni dupa 2009... si asa m-am bucurat.

In fine... anul trecut am avut ocazia si bucuria sa pregatesc ceva in dar pentru ca urma ziua Anei... si am profitat de ocazie sa ii fac si Marei papusica. Acum ca au mai crescut am putut face linistita acest lucru.




A fost, cu siguranta, un proiect tare dragut. Cred ca ma pregateam sa va povestesc despre el cand a fost intamplarea cu Buni si nu am mai apucat apoi... ia uitati-va cine mai apare in poze:



Rukkusu!! :D  Normal, doar era aventura ei de 365 de zile pe atunci. Si aveam acele imagini superbe ca fundal:



Si dupa atata joaca prin gradina, le-am trimis pe cele doua papusele surioare (apropo, mi-am amintit ceva: Mami a fost cea care m-a ajutat sa aleg cromatica:D) printre copacii fermecati ai lui Lorax, ca sa adune magie, sa le insoteasca pe drumul spre noua lor casuta, unde musai trebuie sa aduca... bucurie.






Ceea ce sper ca au si facut. La final, a venit si prima papusica pe care am lucrat-o dupa acest model, prototipul (cu bucle Aurii), ca sa zic asa ( care apare si aici: Domnisoara Alice (WIP)) si au facut o poza de grup:


Iar eu m-am bucura sa imi reamintesc alaturi de voi, cu drag, de cele doua fetite papusele atat de dragalase si de fotografiile ramanse amintire, in sertar.

Si stiti ceva, am realizat ca mai am multe amintiri in sertar. E cazul sa le  cam scot si pe ele la vedere - pe unele le  mai am... altele nu. Oricum la cat de cald este si se mai face... e bine cand am despre ce povesti - cred ca va trebui sa aman un pic trimisul premiilor pentru ca acum efectiv e prea cald ca sa functionez eficient (si am ramas fara hartie de ambalat, scoci si sigur mai era ceva dar nu mai tin minte, asa ca trebuie sa il rog pe Tati sa imi ia... cand se mai racoreste un pic :D).

Tot din motiv de caldura profit sa fac acum articolul, nu ca noaptea ar scadea sub 30 temperatura in camera .. hahaha, dar va imaginati cum e ziua.

Pe marti :D!

2 comments :

Diana spunea... [Raspunde]

M-am bucurat că am revazut-o pe Rukkusu! 😊 Ea le-a adus împreună, aici, pe Mara și Ana. 😊
Mara, Ana și Alice cea cu bucle sunt foarte drăgălașe!
Sunt convinsă că Ana și Mara au adus bucurie unde au ajuns! 💗
Îmi place mult și cadrul in care le-ai fotografiat😍

30 grade C in casa?! Uauuu! 😔 Atata e afara, aici. Acum bate vântul și nu mai e sufocant. Nu e că și cum nu mi-ar fine și la 40 grade C, doar ziceam de vânt (preferabil)
Pupici! 😘

copilarim spunea... [Raspunde]

@Diana si eu m-am bucurat, parca ar fi deja din alta viata venita :)))).
Desi o am mai mereu prin preajma...

Da.. cu atatea grade ne laudam - chiar mai mult de 30 pe alocuri :)))). Sauna.
Azi e chiar racoare afara. dar in casa nu prea poti nici aerisi (se umezeste peste masura). Insa faptul ca aplouat putin, totusi mai scade din presiunea aia data de lipsa de aer.

Si eu cred ca au adus bucurie cele doua papusele. Pup cu drag :)

Trimiteți un comentariu