duminică, 7 iulie 2024

#17 Santorini Puzzle 3D (Jurnal de colectionar)

Buna!

Azi continuam calatoria in lumea magica a puzzle-urilor 3D cu unul foarte interesant si special: Santorini de la CubicFun.

Acest puzzle are ceva ani la „bord”. L-am prins la o oferta e pret bunicica si mi se pare, daca nu ma inseala memoria, ca ar fi trebuit sa vina si cu o casuta care nu a mai fost in stoc (si dupa care inca mai suspin asa un pic - o tot caut, o gasesc uneori, dar la niste preturi... pfff.). Asa ca, odata cu el, am mai primit alt puzzle 3D (despre care poate voi vorbi mai spre toamna, asa) care nu era deloc in plan, dar pe care ma bucur mult ca il am (si a venit si cu un bonus acela).

Santorini are doua variante: o varianta mai mica si una mai mare - cea pe care o am eu. Imi place insa ideea aceasta de insula atat de mult, incat cred ca mi-as lua si varianta mica, daca s-ar ivi ocazia.


Desi are si elemente care necesita mai multa atentie cand sunt montate, pentru mine a fost un moment prelungit de pura bucurie sa asamblez acest puzzle. Imi place materialul folosit, faptul ca nu miroase, ambalajul cutie (care nu apare si in care am depozitat eu mare parte din ce a ramas din cartoanele pretaiate), instructiunile (desi e posibil ca pe aici sa fie ceva nu foarte clar explicat...stiu ca la unul dintre seturi era, dar nu mai stiu exact la care - oricum nu ceva grav).


Risu a fost foarte draguta sa ma asiste si sa pozeze langa ansamblu, ca sa va puteti face o idee despre dimensiuni (ea fiind putin mai scunda decat o papusa Barbie clasica.



Daca nu punem la socoteala micuta moara (mai precis roata) si portita, alte elemente mobile (gen mici masinute ce pot fi miscate) nu exista, Ansamblul este stabil si .. trainic, ca sa spun asa.


Detaliile  sunt foarte frumoase. Este o placere sa il privesti - e ca si cum ai avea propria insula ... in sufragerie, sa zicem (da, clar vreau si varianta micuta.. haha).


Cred ca Risu este de acord cu mine - ia uitati ce a facut, pe cand nu era atenta! Daca ar fi avut la ea ciuperci magice, sau biscuti (ca Alice) poate ca ar fi reusit cred ca intentiona sa se plimbe o buna bucata de timp pe micuta noastra insula 3D.


Poate ca a si facut-o... mai stiti? Cine stie cine se ascunde acum in spatele ferestrelor, privindu-ne jucaus? :D




Sa miscam putin roata morii.... si .. ✨✨✨✨. Auziti si voi mici pasi coborand pe scari? Cine sa fie .. ce sa fie...



.... am intors puzzle-ul si ia uitati pe cine am gasit, gata pregatita de picnic, sau de poza zilei! Pentru ca asa arata spatele puzzle-ului, in cazul in care va intrebati:


Sper ca v-a placut si aceasta fila de jurnal de colectionar. Puzzle-urile 3D prezentate pana acum au o forma de prezentare care te cam pune in dificultate (ma refer unde sa le expui) dar sunt absolut fermecatoare.

Pe data viitoare!

10 comments :

Diana spunea... [Raspunde]

E foarte frumos și acest puzzle! 😍 E destul de ușor de... intrat în atmosfera. 😊 Risu a reușit; noi de ce n-am reuși?! 😃

Acum știu cât de migălos e un astfel de puzzle. 😊
Spor la ce dorești! 💞
Pupici cu drag! 😘

CARMEN spunea... [Raspunde]

Wow... Un puzzle 3D.
Minunat tablou, precum culisele unei piese de teatru. Un loc minunat de vacanta pentru papusile tale superbe!

Marisa Cavaleiro spunea... [Raspunde]

Hello!
I loved this 3D puzzle of Santorini, how beautiful and Risu looks stunning on that island, she looks just like a Greek, a Greek goddess! These kind of projects always challenge us and that's their real purpose! Hugs!

Ștefan spunea... [Raspunde]

Super acest puzzle-ul 3d pe care l-ai făcut. Am tot văzut că sunt, dar n-am avut curajul să cumpăr unul și să-l încerc, însă ce am văzut aici la tine, prea mi-a plăcut.

O zi răcoroasă îți doresc, Rux!🙏😇

Suzana spunea... [Raspunde]

Mereu ma uimesti cu aceste lucrari 3D. Din pacate nu am unde sa pun asa ceva, oricat de mic ar fi.
Arata minunat. Felicitari, draga Rux! ❤️😘

copilarim spunea... [Raspunde]

@DianaIn general, puzzleurile 3d cu forme atipice (usor curbe de exemplu - sau forme de relier gen stanci, te cam fac sa iti prinzi degetele la prorpiu - imi amintesc clar cum am montat o piesa invers, cam pe unde este scarita aceea in dreapra jos... o pusesem „pe dos” pentru ca efectiv nu iti dadeai seama din instructiuni. Nu vrei sa stii cum a fost sa o scot si repozitionez :)))

Insula aceasta este si in varianta micuta - poate reusesc sa o gasesc /prind la un pret bun... ca idee. Dar e fascinanta, serios vorbind.. parca iti vine sa te plibi pe scaritele alea :))) si casutele sunt asa de frumoase!!

Pupici cu drag :)

copilarim spunea... [Raspunde]

@CARMEN daca puzzle-urile normale sunt fascinante (pentru mine) .. cele 3D sunt absolut fabuloase. Dar au un mic inconvenient - spatiul :)))). Cele normale le poti la o adica stivui si expune cu randul, dar pe acestea.. odata facute nu prea merge sa le desfaci (ca la lego). pentru ca se pot strica...
Insa sunt.. minunate. Chiar merita. In fiecare zi imi incarc bateriile uitandu-ma la ele.

Pupici

copilarim spunea... [Raspunde]

@Marisa Cavaleiro I am so happy you loved it!! These 3d projects are really stunning. So bad they need space .. :(. I still hope to find a Tokyo (or something from Japan) version of „cityline”. I have London, Paris, Barcelona, Venice, Morcow and Bavaria :D

Hugs :)

copilarim spunea... [Raspunde]

@Ștefan eu zic sa iti alegi unul - cel care iti place cel mai mult si sa il iei si montezi. petru unul se gaseste sigur loc. Depinde insa ce ti-ai dori, un vas, sau o cladire, sau... na :D. Dar chiar merita - e un fel de combinatie intrepuzzle si lego :D

Iti multumesc .. tot astept racoarea:D

copilarim spunea... [Raspunde]

@Suzana da.. spatiul e o problema in ceea ce le priveste. Si la mine mi-au napadit corpurile de biblioteca luate pentru cu totul altceva :))). dar nu regret pentru ca sunt fantastice si eu .. oricum calatoresc prin ele, mai mult.
Pupici cu drag!!

Trimiteți un comentariu