joi, 4 iulie 2024

O rochita violet, cu sclipiri. (Reflexii in Oglinda 71)


Buna! 

Sub influernta stanjeneilor / irisilor pe care vi i-am aratat si voua ieri la MFC (Stenjenei) m-am trezit azi convocandu-le pe Risu si Rukkusu la sedinte foto ca sa va prezinte una dintre rochitele cu sclipiri pe care le-am facut acum ceva vreme si despre care nu am reusit sa va povestesc.

Cred ca acesta este chiar prototipul. Cautam sa fac ceva dragalas, gen floricica, cu mici straluciri. Atat topul cat si fustita sunt crosetate. Deobicei partea pufoasa o tricotam la genul acesta de fir fiind mai dificil crosetatul. Chiar daca este dificil, atunci cand am primit de la Mami primul scul de pufosenie, am rugat-o sa imi mai ia cateva nuante (si bine am facut ca altele nici nu am mai vazut si nu stiu cand si daca voi reusi sa imi mai iau - cu alte cuvinte sunt din colectia mea de comori.. lol) pentru a face peruci la papusile amigurumi. Papusi din care nu am mai facut de prea mult timp...


Rukkusu iubeste natura si parca ar fi o floricica in aceasta rochita, cu piciorusele goale in iarba (aia crosetata.. haha).


S-a sucit si invartit (scuze a facut piruete) ca sa va prezinte rochita. Poate fi un iris / stanjenel... sau o petunie, poate un clopotel .. sau o panseluta... si tot asa.


A prins in topul rochitei sclipiri, ba le-a prins ea si pe fata ... mai putin focusul camerei, pe care l-a cam ratat 😅 in poza de mai sus, insa ne-am luat revansa in cea de mai jos:


S-a probabt si Risu cu rochita si a insistat sa ii aduc decorul cu reflexii ca sa se asigure ca este cu totul in tema :))). Si si-a luat si prietenul plusat  si alb alaturi.


Imi place cum a iesit acest model! Stau si ma intreb daca oi fi notat vreo doua trei randuri despre el, sau m-am bazat pe memoria de elefant (glumesc evident). Am mai facut ce e drept inca doua rochite in stilul acesta, dar despre ele, cu alta ocazie. 


📸

Inscriu articolul in tabelul gazduit de Carmen, ce a preluat rubrica  „ Reflexii in Oglinda ” initiata de Sorin. Rubrica avea ca indemn urmatoarele cuvinte:
” Dacă doresti să participi, publică într-un articol pe blogul tău, o imagine sau un clip, pe care tocmai le-ai vazut în "oglinda" (poate fi si cea retrovizoare) ”


Ja ne!   

8 comments :

CARMEN spunea... [Raspunde]

Întotdeauna am admirat ideile tale de moda! Ai fi putut fi designer de imbracamine si ai fi avut mare succes!
Pupici si imbratisari 😘🤗💞

MNiko spunea... [Raspunde]

Rukkusu arată ca un clopoțel în această rochiță. Chiar am remarcat că e desculță înainte să citesc și mă găndeam că poate fiind vară, îi place să se incarce cu energie de la natură, apoi am citit fix despre asta.
Frumoasă rochița, dar și punerea ăn scenă( cutot cu focalizări sau nefocalizări)

fiordaliso spunea... [Raspunde]

Rochița - stânjenel este adorabilă îmbrăcată pe păpuși, și cu siguranță ar avea mare succes in mărime naturală.

copilarim spunea... [Raspunde]

@CARMEN ciar ma bucur ca iti plac ! Nu stiu daca as fi fost chiar un designer - tind sa cred ca nu. In ultima vreme ma simt tot mai paralela cu ceea ce astepta in societate. Mi se pare mai stramba ca oricand.
Si tocmai am luat „teapa” de la o masinarie / un program... motiv pentru care sunt un pic iritata. :))))
Pup cu drag

ps: intr-o lume paralela, poate ca fac hainute dragute si poate ne si intalnim in real life, cine stie :)))

copilarim spunea... [Raspunde]

@MNiko hehe - daaa dar ce bine era descult in iarba. Era o vreme ... :)
Acum e invazie de capuse, ca vorba aceea, omul otraveste locul :))))). Sau era altfel.

Cred ca daca luna asta reusesc sa fac cele 8 proiecte pentru Pv si TC e .. cum sa zic, mare lucru. Nu doar ca sa bifez eu asta, dar am nevoie si de ceva creativ, terapeutic vorbind, care sa mai echilibreze balanta :).

Ma bucur mult ca iti place rochita :D
Pupici

copilarim spunea... [Raspunde]

@fiordaliso ma bucur mult ca iti place - chiar ma gandeam ca, mi-am tot luat rochite in ultima vreme si nici macar in casa nu am apucat sa le port. Ganduri bune cat cuprinde, impacare, resemnare, acceptare... tot tacamul. Cautat mereu solutii... dar cand nu depinde doar de tine.. e cum e.

Uneori chiar violet - o vantaie acolo :))))))
Pup cu drag!

Diana spunea... [Raspunde]

Drăgălașă mai e Rukkusu! 😊 Foarte fain ai asezat-o in "ședința foto". Vântul se joaca in parul ei! Desculță, prin iarba, cu vântul in păr... Idilic. 💗
Îmi place rochița! 😍 Pe "Clara" ai trimis-o la mine cu rochiță de gen, roșu și negru ; pentru mine o combinație excelenta). 😊
Pupici cu drag! 😘

Daaaa, 😊 și lui Risu ii vine bine rochița. 😍

copilarim spunea... [Raspunde]

@Diana o si invidiez putin :)))
Ma bucur ca ti-a placut rochita Clarei - imi amintesc si acum cand am facut acel model, chiar am lucrat cateva combinatii cromatice urmand modelul ...ce vremuri.
Pupici cu drag din partea noastra :D

Trimiteți un comentariu