joi, 14 decembrie 2023

Bradul Advent 14: Glob disco (P.V. #17) (Reflexii in Oglinda 42)


Buna!

Chiar ma intrebam cand trebuie sa apara si tema #17 Salvam Papusi // Save the Dolls: Un glob disco, plin de straluciri prin brad... Deja incepusem sa ma intreb daca nu cumva am uitat sa oadaug pe lista.. si iat-o, hop top, cand ma asteptam mai putin. Dar s-a nimerit de minune! Glob disco- reflexii... suna promitator.

Ca deobicei, una ne propunem, alta ajungem sa facem. Initial voiam sa bucatesc o cutie de la o papusa. A venit cutia crapata rupta si avea potential. Dar de und etimp pentru o asemenea operatiune. Sa fim seriosi. Oricum sunt pe avarii...


Am folosit pentru proiect: o bila de polistiren mai mica, primita acum in pachetul cu Adventul Exploratorului Creativ. In sfarsit :D. O cheita micuta, din borcanasul cu maruntele de la Micalea (nici nu mai stiu de cand e .. dar ma bucur ca uite la ce am gasit sa o folosesc.Cea mai tare banda adeziva! Am luat-o cu mari emotii (daca toate washi au miros... ce pot sa zic) cand am facut comanda de pe jumbo online. E un set de trei. GENIALA nu are miros. Acum imi pare rau ca nu am luat macar doua. :)). Asa si sforicica verde stralucitoare, ramasa de la setul de globuri de lemn.


Si dai si taie si lipeste... siuite-asa, globul disco prindea usor usor contur. Greu nu a fost neaparat, timpul iar a fost acceptabil, pus ca am putut sta cu Buni si Kouki (care mi-a dat si un nas ajutor.. haha). 


Si iata ca avem si un glob disco - mai holografic el asa, dar avem. Si trebuie sa recunosc ca pana sa il povez si sa il vad de aproape,parea chiar fara niciun cusur :)) :



Oricum pentru noi este perfect iar Raza de Soare, care cred ca e pe senzori, s-a teleportat la sedinta foto (dar nu a venit cu mana goala, mi-a adus snuruletul:


Se vede ca incep sa cam dau rateuri :)). Am editat pozele si unele (nu inteleg de ce) au ramas cu textul de jos pe ele.. hmm. Asa raman.. asta e.






In cele din urma, globul a aterizat in crenguta de brad care e la Buni in camera - m-am bucurat asa de mult ca ii  place de el!!


Acum ma voi grabi sa fac si celalalt articol -profit cat mananc covrigeii si beau ceaiul. Nu de alta, dar am mai avut azi activitate creativa alaturi de Buni :D. si abia astept sa va arat ce am mai facut.

Actalizare: oglindiri extra!

📸

Inscriu articolul in tabelul gazduit de Carmen, ce a preluat rubrica  „ Reflexii in Oglinda ” initiata de Sorin. Rubrica avea ca indemn urmatoarele cuvinte:
” Dacă doresti să participi, publică într-un articol pe blogul tău, o imagine sau un clip, pe care tocmai le-ai vazut în "oglinda" (poate fi si cea retrovizoare) ”


Ja ne! 

10 comments :

MNiko spunea... [Raspunde]

Ce idee minunată pentru glob. Mi-ai dat și mie idei acum să mă joc cu niște bandă adezivă colorată. Merci și felicitări!

CARMEN spunea... [Raspunde]

Glitz & Glamour ☺ un articol festiv, vesel, colorat! Bravo Rux &Co.!!!
Imi plac toate fotografiile si povestile lor ♥
A mai ramas jumatate de luna si se va încheia anul 2023. Dupa articolele din blogul tau, încheiem un an foarte bogat si eficient. Macar asa sa fie si urmatorul! Te pup. Numai bine! ♥

copilarim spunea... [Raspunde]

@MNiko ah ce ma bucur! :D
Mai ca as face si omul de zapada sclipitor, dar nu cred ca imi ajunge banda :))))).
Iti multumesc si eu! pupici!!

copilarim spunea... [Raspunde]

@CARMEN Ah.. asa este vai ce putin a ramas pana la Craciun, dar si pana la Revelion .O
.. cumva, traiesc atemporal. Noroc cu organizarea cu articolele..:)).

Ma bucur mult ca iti place globuletul!! E la buni in crengutele de brad. Cred ca as mai face cel putin unul.. dor ca banda adeziva nu este prea generoasa ca... volum :))).

Da ar fi bine ca si urmatorul sa fie cel putin la fel de bogat in lucruri frumoase si bune :*
Pupici cu drag 🧡🙏

Diana spunea... [Raspunde]

Te-ai descurcat excelent cu globul disco! Stralucireile'reflexiile sunt extra! Pare a capta toate culorile din apropiere! Cred ca boticutul CTC-istuli principal e de acord. 😊 ❤
Imi plac si fluturasii din sarma plusata!
Pupici! 💗

copilarim spunea... [Raspunde]

@Diana .. lasa-ma ca acum ma tot gandesc cum sa fac sa imi mai iau niste role din alea :)). unu la mana ca nu miros si cu atat mai mult vreau ... doi la mana ca as vrea sa mai fac niste globulete asa (Deci evident ca vreau si globulete...
Galuscuta ondulata a apreciat globuletul. Sunt super fericita cand isi da acordul. :D

Si mie mi-au placut fluturasii.. nici nu stiu cum de s-au facut - parca singuri de ma miram si eu de ce se intampla. Dar eram asa fericita mai ales ca au iesit suficient de mari sa ii poata vedea Buni bine si ca i-au placut.
Pup cu drag!!

fiordaliso spunea... [Raspunde]

Globul te invită la discotecă! Hmmm, poate la discoteca de revelion, când totul este strălucitor! Boticul mic, cum inspectează el globul!

copilarim spunea... [Raspunde]

@fiordaliso Da .. e holografica banda aceea (si acum vreau multe variante :)))) Si cutia pe care hoiam sa o tai avea tot asa ceva pe ea... portiuni. Dar timul este atata de scurt si eu am resurse limitate (chiar ma uitam ca mai o data de facut din fasolea cu bob mai mare si de vreo 3 hai poate 3 ori din cea cu bobo alb.. si apoi.. nu stiu :))))
Boticului i-a placut mult. De fapt si Tati si Ralu ar fi vrut dar acum nu am nici cand nici cu ce.. poate pentru Craciunul din ianuarie :))
Pup

Suzana spunea... [Raspunde]

Inca nu m-am incumetat sa lipesc pe astfel de curburi. Poate ca a venit timpul.
Arata minunat biluta! Felicitari, draga Rux! Pupici! ❤️😘

copilarim spunea... [Raspunde]

@Suzana cu asa ceva merge - voiam initial sa fac cu ceva mai rigid, dar am avut noroc cu banda asta care s-a omportat foarte bine. E migalos, trebuie lipit cu bucatele micute, dar merita :*
Pupici cu drag !!

Trimiteți un comentariu