vineri, 15 decembrie 2023

Bradul Advent 15: O pernuta cu doi reni. (Kit)


Azi am desfacut un nou kit: am facut o pernuta cu reni. Pe acesta l-am luat de la jumbo (online). Ca pret a fost accesibil si ca materiale, acceptabil. In sensul in care fetrul este foarte batos. Dar, nu ma intelegeti gresit. E fain setul, pentru relaxare. Eu am folosit un alt ac de plastic (de la cel cu perna de la d-toys, mai subtirel putin) si am mai folosit alte culori de ata pentru detalii (cu cea alba am facut stelele si am cusut de jur imprejur perna (pentru ca nu imi placea cum se vedea daca incercam sa leg franjurile. Si acum poze:



Ajutorul meu, caruia ii plac se pare renii, pentru ca s-a lipit de renul primit de mine de la Mami - pe el adoarme.. il agreaza :)).



Si am invadat spatiul lui Buni... pe Koui l-am urcat langa ea, cu grija, sa nu o loveasca si alaturi de Rnul si Veve m-am apucat sa cos (sa vada si ei ce fac... :D - ei adica Buni si Kouki.. hahah .... Ok... bine, si renul.. si veve...




IN poza nu arata  foarte rau cu franjuri innodate, dar in realitate era prea batos si nu imi placea deloc cum se aranje.


Risu se uitase peste umarul meu pana cand am terminat eu de cusut. Renul i-a adus sa vada mai bine „creatia” :))). Mai ramane sa cos de jur imprejur. Si evident sa nu uit sa pun umplutura inainte sa inchei...


Si gata... Ochisorii sunt foarte draguti - au banda dublu adeziva oe spate si e indicat sa fie atasti la final. Cat despre cusut de margini - nu a iesit cel mai drept.. ca nu a fost nici marcat si ... cand nu e marcat trebuie sa fii atent, nu cu ochii dupa multe altele, cum se intampla in ultima vreme la mine. De aceea am si preferat sa iau cateva kit-uro special ca sa pot avea activitati cand stau cu Buni si Kouki.



Cautand citate despre reni, am gasit ceva despre  Rudolph - stiti voi, el fusese mereu ironizat pentru ca era diferit (si stia ca este diferit). Cu toate acestea nu a incetat sa isi urmeze calea si a ajuns sa ii scoata din incurcatura pe toti, cu nasul sau stralucitor. Si mai avea si o inima buna, fiind iertator cu cei care l-au nedreptatit...

Am vrut sa adaug imagine, dar am gasit ceva si mai bun. Povestea Renului Rudolph. O adaug, ca sa ne bucuram impreuna de ea:


Rudolph lumineaza calea, pentru ca ceilalti reni sa vada, iar Mos Craciun sa nu mai intarzie niciodata. 

Cred ca ar fi mai frumos daca am incerca sa ii urmam exemplu, vorba aceea Be more like Rudolph. Altruisti si blanzi si buni. :) 

 📚📚


Acest articol este inscris si in tabelul gazduit de Suzana la rubrica Jocul de luni, facand parte din Serialul ”Citate favorite”

Pe mai tarziu!

12 comments :

Diana spunea... [Raspunde]

A-haaaa! 😊 M-am prins de unde ai atata energie si spor! 😊 Kouki se implica serios! 💕 Plus ca ai doua ajutoare speciale: Rukkusu, care are multa experienta 😊 si Risu.
E frumoasa pernita cu reni - poate va fi de aceeasi parere si micul K - sa-si faca un "set" cu reni. 😊
Imi place si bluza pe care o poarta Risu.
Pupici cu drag! 💗
Sanatate! 💞 Inteleg ca Buni e mult, mult mai bine! Cat mai repede recuperare ii doresc! Faptul ca e cineva langa ea mai mereu cred ca e de mare ajutor in astfel de recuperari.

CARMEN spunea... [Raspunde]

Foarte draguta pernuta! De admirat ca ai cusut totul de mana si atat de frumooos! Combinatia de culori este adorabila.
Mi a placut ultimul tablou, totul este la locul lui, formand un intreg. Felicitari ❤️
Dragul de Kouki este un cumintel 💞
Pupici si imbratisari 😘🤗🐾

MNiko spunea... [Raspunde]

Am văzut kitul în magazin. Nu m-a tentat acum, luam astfel de kituri pentru fete când erau mai mici.
A ieșit minunat pernuța cu reni. Felicitări.

copilarim spunea... [Raspunde]

@Dianada, bineinteles. Nu am timp nici sa suflu asa ma executa.. adica energizeaza.. :)))).
Noroc cu ele. Nu emit deloc pretentii. Doar sugereaza :))).
Si mie imi place - a meritat sa iau kit-ul. Nu a fost ceva foarte obositor, l-am personalizat putin... si a iesit ceva simpatic de decor (care se afla acum in camera lui Buni :D).
Multumim - Bluza este un fel de poncho - este o bucatica dintr-o soseta rebut. Mi s-a parut modelul atat de frumos!!

Iti multumim - Buni e bine, nu cat mi-as dori eu de bine, dar... important este ca...este si incercam sa ne tinem de toate partile si momentele bune ale problemei - altfel te doboara, ceea ce nu este de dorit, desigur :D.
Pup cu drag :*

copilarim spunea... [Raspunde]

@CARMEN am avut noroc pentru ca la kiturile astea vin partile ce urmeaza a fis ruprapuse stantate. Atunci ai sansa sa cosi cat mai egal si frumos. Pe margine insa nu a iesit chiar bine pentru ca nu era stantat si eram si obosita si nah dar merge :D
Kouki este un scump, da, desi cand vorbesc cu el de cele mai multe ori ma ignora complet :))). Nu ca nu ar intelege. :)) De exemplu acum e un mic santajist si nu a lasa sa termin sa dorm si eu... ttztztz
Pupici cu drag!!

copilarim spunea... [Raspunde]

@MNiko Eu chiar am cautat kit-uri. Imi trebuia ceva ce sa pot lucra destul de usor si sa petrec timp cu Buni si Kouki. Cum nu sunt nici intr-o forma prea stralucita :)) si eu consum foarte mult cand creez am avut nevoie macar de cateva chestiute de gen care sa ma ajute ( cand am facut eu bradutul advent nu stiam ca va veni si AEC :D).
Dar sa stii ca e fain, asa pentru cand vrei sa iti ocupi timpul cu ceva creativ fara
prea multa bataie de cap, ca sa zic asa.
(si am mai luat vreo 2 kituri mai mititele :) pe acelasi principiu - sa vedemcand or pica)

Iti multumesc .*

fiordaliso spunea... [Raspunde]

Ți-a ieșit foarte bine pernuța, chiar arată mult mai bine cusută decât înnodată. Eu am făcut cu franjuri înnodați dintr-un tricou, acolo merge perfect pentru că este moale materialul, dar pe fetru batos... Oricum ai avut și ajutoare, văd acolo și pufosul și un căpșor de Risu 😘

Suzana spunea... [Raspunde]

Ma intreb daca nu am putea incerca si noi sa ne facem propriile kituri. ne dam o tema si apoi... 'voila'.
Arata minunat renii tai! Fain citatul, chiar daca nu banuiam ca Mosu ar putea sa intarzie vreodata!
Pupici si multumesc pentru noua poveste. O duminica linistita! ❤️😘

copilarim spunea... [Raspunde]

@fiordaliso si acum am un capsor ajutor... nu ma lasa sa scriu decat cu mana dreapta... bine si atat.... :)))
Am incercat sa innod.. si nu mi-a placut. Dar da - sunt sigura ca un fetru mai moale sau tricou. cum spui, as merge de minune :D
Ma bucur ca iti place. ii inveseleste camera lui Buni :*

copilarim spunea... [Raspunde]

@Suzana sigur ca am putea! Eu faceam la inceput kituri pentru felicitari, mai stii? :)))
Da am putea pentru orice. Ma gandeam sa facem ceva de genul anul viitor de Paste - insa mai e pana atunci. Noi sa fim sanatosi!
Ma bucur ca iti plac - chiar a meritat kitul. :)
Nici eu nu banuiam --- conditii severe de ceata :)) Cod Rosu - cred ca de la nasul lui Rudolph :))
Pup cu drag!!

Mihaela Toilă spunea... [Raspunde]

Frumos a iesit pernuta! Și ce ajutoare ai avut!...nici nu ma mir că a ieșit perfect! Frumoasa povestea cu Rudolf, nu o stiam! Multumesc! Pupici

copilarim spunea... [Raspunde]

@Mihaela Toilă nici eu nu stiam povestea (Adica stiam ceva - dar nu pe aceasta).Ma bucur ca iti place pernuta - daaa am avut la ajutoare. hihih.
Pupici cu drag !!

Trimiteți un comentariu