marți, 26 decembrie 2023

Iata vin colindatori - decoratiune. (S48/52)


Craciun Fericit!

Am ajuns si la ultima tema de la transformările creative din decembrie si.. din acest an. Si este fix cea cu... creativitatea. Da....

Dar declar sus si tare ca, desi nu am avut acces la cutiile cu decoratiuni vechi (si poate ca e mai bine, ca nici timp de asa ceva nu as fi avut), Mos Craciun, cu ajutor din Cer si de pe Pamant, mi-a facut un dar neasteptat! Imi promisese Tati un bec (mare) pe care sa il pictez. Nu l-a gasit, dar azi cu Mami au gasit un ... bibelou. Unul superb, care a fost al bunici mele Ligia (va dati seama ca are o insemnatate aparte pentru mine - un lucru care a stat in vitrina bunicilor, si i-a vegheat dintre carti..cum altfel?). Mai mult... e in tema!! E un bibelou decoratiune colindator. 



Eu am fost (si raman) un copil fascinat de lucrurile expuse la bunici in casa. Dar genul care privea cu mainile la spate :))). Nu stricator. De fapt,bunica mea Ligia imi dadea sa ma joc inca de cand eram micuta cu „beii” - niste statuete superbe (tot gen bibelou, dar din alt tip de material, mai poros...) care aveau mieluti... parca. Oare mai sunt? Va trebui neaparat sa il intreb pe Tati.


Si ca sa vedeti ca nimic nu e intamplator! Mi-am gasit acest suport cand am dat eu comanda la e-jumbo. Am unul singur dimensiunea aceasta (cea mai mare) si doua mai micute - chiar imi doream sa fac un mic aranjament in el! Si... dupa cum spuneam mai sus, nimic nu ete intamplator. Inainte sa pun bradul, am dezmembrat fantoma bradului trecut (apropo, tulpina pare toai magic si o voi folosi pe post de arac) si am pastrat cateva crengute care nu isi pierd deloc acele... La fix pentru proiect!
Am mai  folosit decoratiunea de facut acadele - acadeaua mea mi s-a parut ca ar semana un pic cu o sorcova - in cazul acesta...  Am pus crengutele in decoratiune si acadeaua - pentru un strop cuminte de culoare - in rest am pastrat cromatica dictata de bibelou. Am mai folosit decoratiuni micute de polistiren din AEC si pom pom din punguta d ela Ralu primita acum muuuuulti ani - ar fi cazul sa imi mai ia.. haha.


O rondea dintr-un pom taiata de Tati, pe care am pus o bucatica de discheta de bumbac (am desfacut una in jumatate si am folosit jumatatea pentru discheta de cupac dar si pentru a sugera zapada pe baza suporului de lemn. Imi place enorm cum a iesit!!



Si am facut cateva poze si cu micutul meu felinar langa - pentru ca mi-ar fi placut sa am o instalatie micuta sau ceva cu led micut de pus inauntru - un felinar mic mic ceva, dar nu am gasit asa ceva. Mi-ar placea sa ma pricep sa imi fac singura :))).


Si iata ca am mai incheiat un capitol si am bifat toate provocarile din acest an de la transformari creative. :D

Daca tot am amintit despre provocari#17 Salvam Papusi // Save the Dolls: Un glob disco, plin de straluciri. este inca activ pana pe 31 decembrie - 23:55). 

Pe curand:)!

6 comments :

CARMEN spunea... [Raspunde]

Primim cu colindatuuuuuul 🎀🎄Bucurosi de oaspeti! Multumim!
Imi place mult acest aranjament. Ultima fotografie cu lampasul, este tabloul perfect!
Craciun fericit, draga Rux! 😘🐾🤗🎀🎄

MNiko spunea... [Raspunde]

Minunat bibeloul colindător, chiar o amintire minunată din casa bunicilor. La fel de minunat si aranjamentul realizat cu el. Felicitări!

copilarim spunea... [Raspunde]

@CARMEN :D
ma bucur tare mult ca iti place. Si mie imi place tot ultima cel mai mult. Sper sa gasesc un siste mic mic de luinat ca sa il adaug acolo... cred ca ar arata frumos o lampita micuta sau un felinar micut (ar avea un pic e loc in spate.)
Pupici cu drag!!

copilarim spunea... [Raspunde]

@MNiko minunata si neasteptata - cred ca bunici de unde sunt au facut cumva sa i-l scoata acum lui Tati in cale - m-am simmtit ca in copilarie.
Iti multumesc si ma bucur mult ca iti place cum a iesit.
Pupici

fiordaliso spunea... [Raspunde]

A ieșit perfect, parcă așteptau toate să se regăsească! Este un tablou unitar, cu o încărcătură emoțională puternică!

copilarim spunea... [Raspunde]

@fiordaliso cand se intampla sa se aseze cumva de la sine lucrurile.. este cev absolut minunat!
Ma bucur ca iti place! Si eu il privesc chiar acum si ma minunez de intamplare! Si desigur ma tot gandesc de unde ii gasec eu ceva felicnar luminos miniatura :)))))
Pup cu drag!

Trimiteți un comentariu