sâmbătă, 23 decembrie 2023

Bradul Advent 23: Puzzle - Winter Snow Globe. (500)


Va povesteam ca am avut trei puzzle-uri de la Galisson pe lista. Pe unul l-am facut la inceputul lunii, acesta este al doilea. Al treilea nu l-am mai prins .. dar! Dar... acum am observat ceva foarte interesant - acesta este cu folie aurita. .😲.Este prima data cand vad si am asa ceva. Parca este si mai frumos decat mi-l imaginam. 

Ca si Yuletide Village , si acesta are forma de patrat (undeva la 50 pe 50.. de fapt putin mai mult, cam 52 cred). Dar sa lasam pozele sa vorbeasca:



Desi ca dimensiuni sunt identice, acest puzzle a avut doar un singur model de taiere, daca pot spune asa.  ul acela, cu variatiunile de rigoare. 


Am lucrat cam atat (cat se vede in poza de mai jos) alaturi de Buni - apoi m-am mutat in sufragerie, ca sa isi poata pregati si Mami patul. 


Avand aceasta dimensiune neobisnuita pentru puzzle-urile de 500, nu ma puteam desfasura in voie pe parchet in camera aceea. Si oricum nu aveam nici toate becurile incarcate. Asa ca am continuat dupa cum urmeaza:





Multe piese le-am potrivit dua forma - pentru ca nu se putea observa modelul prea bine de lumina care batea in el - si avand acel auriu stralucitor... e tare frumos, ce e drept dar nu se prea vede.




Si desigur, am zis sa apar si eu putin in poza in costumatia craciunistica - mi-a luat Mami o pijama - trening calduroasa (din ceva fleece) si sosete asortate. pe piept bluza are un Gremlin care spune „It wasn't me!" :)))))). Azi i-a explicat lui Mami cine e de fapt personajul - il confundase cu un elf. 

Pe curand!



Il inscriu in Clubul de puzzle  gazduit de Mihaela (Mniko) si.. nu. Nu va fi ultimul pe acest an! Ne apropiem de momentul in care Risu va avea toate piesele de la puzzle-ul creat de mine pentru Bradul Advent. Asa ca cel putin inca un puzzle, tot va mai fi! 

O aventura fantastica a fost. Sper ca v-a placut si voua  cel putin la fel de mult pe cat mi-a placut mie. Ne vedem mai tarziu :)

4 comments :

fiordaliso spunea... [Raspunde]

E de vis imaginea de pe puzzle! Mi se pare printre cele mai frumoase pe care le-am văzut!
Iar confundarea lui Grinch cu un elf este amuzantă, nu-i bai, că urâcioși sunt toți! Bine că este călduroasă pijamaua!

copilarim spunea... [Raspunde]

@fiordaliso asa-i? E tare frumos.Si va arata si mai bine asigurat de geam (mi-a gasit tati ceva care se poate taia si promis ca imi face si pentru el. abia astept :)))).
Ah nu cu Grinch... cu un elf :))))) Am vazut si cu Grinch trininguri :). Mie imi place Grinch:)).
Cred ca toti suntem un pic ca el... uneori
Puuup

MNiko spunea... [Raspunde]

Frumos globul de zăpadă puzzle. Felicitări.

copilarim spunea... [Raspunde]

@MNiko ma bucur mult ca iti place. E cel de-al doilea puzzle din serie, despre care spuneam. Pupici!!

Trimiteți un comentariu