vineri, 22 decembrie 2023

Advent Calendar - Ziua 22 ” Simboluri de Crăciun ”


Adventul fotografic - Ediția a II-a  a avut azi ca tema simboluri de Craciun. O tema ofertanta - chiar tentanta... cu multe rezolvari posibile. In AEC, am gasit fire textile 😁. Dar ce sa facem... ce sa facem... Ei ce sa facem?! Gnomi.

Nota: azi noapte am vazut articolul Mihaelei si m-am hotarat sa fac un Gnom.. Dar ce sa vezi, cand sa inchid taraba si sa merg la somn, s-au intamplat ceva lucruri total neasteptate, nedorite si cum mai vreti voi, pe coloana de la baia mica (ca sa vezi, nu le-a ajuns una) si...nah. Mi-am facut de lucru, ca sa ma tratez. Ideea e ca nu am mai intrat pe articolul cu gnomul, nu ma puteam concentra la nimic si am improvizat - tot ce am retinut e ca erau doua triunghiuri :))). Dar sa va arat mai bine ce si cum am facut (pana nu uit, haha):

Am taiat doua triunghiuri pe care le-am desenat pe spatele  unui ambalaj. Am pus banda in partea de jos spre exterior si am incercat sa ii fac barba mai scurta spre exterior si mai lunga spre mijloc..... Dupa care am lipit cele doua triunghiuri si am pus banda pe exterior si infasurat cu firul rosu...

I-am lipit nasul si pus snur si asa mult mi-a placut, incat am vrut sa mai fac unul! De data asta am improvizat forma caciulii, am facut barba egala si la amandoua au lipit pom-pomla capat. Nu am cusut deloc...

Si iata-i pe cei doi alaturi de Risu... dar ce ma fac cu firul de macrame... Am mai vazut eu omuleti din acestia absolut fabulosi... am zis insa sa nu ma avant in cine stie ce.. si am improvizat din nou..



Impartisem in jumatate firul in ideea ca imi va ajunge.. dar nu era suficient nici pentru fes .. si voiam unul din acesta -de cand tot vreau sa incerc :))). Asa ca am apelat la firul de olefin folosit la paturi si... am mai micsorat putin baza caciulitei montata pe un inel din tub de hartie.


Abia asteptam sa ii dau azi lui Mami :D. Ea il stia doar pe cel cu rosu, pentru ca ne intalnisem cand am facut descoperirea cu baia mica - si acum stiu de ce tot adulmeca la un moment dat Kouki aerul... Mda. 

Dar aceste trei proiecte m-au bucurat -  desi as fi preferat sa dorm ca sa fiu sincera.. Dar pe la 7 fara 15 m-am asezat si eu in pat pentru o ora :))). Cand s-a dat trezirea... :)))).

Voua care va place mai mult?




Si uite-asa, am mai adaugat niste simboluri de Craciun pe lista - oricum la chestii mai de demult nu aveam acum acces.. As fi vrut sa bag si o saniuta in decor dar inca mai sta la... aerisit (asta e insa alta poveste.. haha).

In Bradul Advent 22: am descoperit Kituri de decoratiuni simpatice:



Pe maine!


PS. m-am prins si eu in cele din urma ca uitasem sa schimb layout-ul cu cel de iarna... Mai bine mai tarziu decat deloc! gata avem fulgisori :D!

🎄

Ziua 22 in Calendarele Advent 2010-2023 💗:
 

🎄🎄
 
Pe pagina Sarbatoarea Craciunului puteti gasi si alte articole in tema sarbatorilor de iarna. Iata doar doua exemple:
Colectia de Colinde pe Copilarim
Decoratiuni pentru sarbatorile de iarna

🎄🎄🎄
 
Actualizare 💗 - lista linkurilor din colectia Inlinkz se va actualiza in fiecare an, adaugand articolele publicate ulterior.

10 comments :

camdandusler spunea... [Raspunde]

So nice post, thanks for your sharing

copilarim spunea... [Raspunde]

@camdanduslerI am glad you like it. Happy Holidays :)

Suzana spunea... [Raspunde]

Vad ca ai ajuns la zi. Acum ca si tu ai facut un gnom, poate fac si eu acelasi lucru, daca nu visez altceva.
Bravo pentru realizare. Pupicei, draga Rux! ❤️😘

Mihaela Toilă spunea... [Raspunde]

Toti sunt frumosi, dar imi place gnomul cel alb mai mult! Pupici

fiordaliso spunea... [Raspunde]

Wow, mie îmi plac toți fără discriminare. De altfel pe cel roșu și pe cel verde ( la mine se vede albastru) i-am și copiat. Și trag cu ochiul și la cel cu căciuliță, ii arată tare bine barba, este făcută din firul pentru macrame?

copilarim spunea... [Raspunde]

@Suzana Iti multumesc mult - sunt oarecum la zi.. oarecum :D.
Am facut chiar 3 :))). Abia astept sa il vad pe cel facut de tine!! Puup cu drag

copilarim spunea... [Raspunde]

@Mihaela Toilă ultimul facut :).
Va trebui sa ii reunesc cu cel facut de tine :D Cand voi face bradul... sper in seara asta :*.
Pupici cu drag :)

copilarim spunea... [Raspunde]

@fiordaliso si mie ... chiar mi-ar placea sa fac mai multi:))). Mami e oricum mare fan.
Da, ultimul are barba facuta din firul de macrame si caciulita din firul folosit la ultimele paturi :*
Pupici!!

MNiko spunea... [Raspunde]

Minunați toți gnomii tai. Cred că mami a fost încântată de cel primit în dar.

copilarim spunea... [Raspunde]

@MNiko sa stii ca i-au placut! Ma bucur ca ai postat un gnom, altfel poate as fi fost tentata sa fac altceva... chiar ma uitam ieri dupa ceva fire care ar avea potential de transformare :)))
Pupici!

Trimiteți un comentariu