joi, 28 decembrie 2023

Un spectacol inedit. (Reflexii in Oglinda 44)


Buna! 

Va vine sa credeti? A  trecut Craciunul !!! 😲 Dar nici nu m-am dezmeticit bine... sincer. 😅. Marti, pe 26, am stat cu Buni in camera si... am citit (o chestiune de care nu prea am avut asa mult parte, in ultima vreme). Apoi, spre apus, am ridicat privirea spre geam si am vazut un adevarat spectacol. L-am imortalizat sa il vedeti si voi:



I-am spus lui Buni  ca voi face cateva fotografii pentru blog si i-am aratat primele doua, dupa care am luat-o  putin si pe Risu pret de o poza:


Si apoi am mai surprins putin dinspectacolul magnific, live, la care luam si noi parte, de dincolo de geam:





I-am multumit telefonului ca a cooperat asa de frumos -ma bucur ca am avut prezenta sa fac pozele.Si.. desigur, pentru poza zilei, am surprins reflexii de la globuletul disco. Profitand de ocaziae sa va arat ce cadou dragut mi-am facut: un mic carusel! Si stiti ceva... nu mi-a venit sa cred atunci cand l-a scos mami din colet -  cand il desfacea din protectie am ramas nemiscata. Mi se paruse ca disting din cele 2-3 note auzite, ceva cunoscut si drag. Pana am despachetat toate cumparaturile... numai la el mi-a fost gandul. Si daaaa. Are fix melodia pe care mi se paruse ca ar sugera-o acele note. Care era posibilitatea sa am un mic fragment Ghibli, la acest carusel.. niciuna. si daca stiti de cand imi doresc o cutie muzicala cu un fragment Ghibli...

Il voi inregistra ca sa il vedeti si voi - deocamdata sta la Buni in camera si il mai pornesc eu din cand in cand :D.

Aceasta este ultima intalnire de pe anul acesta de la RIO. A fost o calatorie interesanta! :). Si mai avem doar 3 zile pana la Anul Nou. 


📸

Inscriu articolul in tabelul gazduit de Carmen, ce a preluat rubrica  „ Reflexii in Oglinda ” initiata de Sorin. Rubrica avea ca indemn urmatoarele cuvinte:
” Dacă doresti să participi, publică într-un articol pe blogul tău, o imagine sau un clip, pe care tocmai le-ai vazut în "oglinda" (poate fi si cea retrovizoare) ”


Ja ne! 

Nota:

Miercuri noapte am redactat 5 articole in avans: cele 4 cu provocarea de Craciun impartita pe grupe (pe care deja le aveam ca ciorne, de pe vremea cand publicase Mihaela ca le putem grupa si asa:D) si acesta la care urma sa ii pun poza zilei. Daaaar, nu stiu ce am avut miercuri ziua de am fost foarte .. adormita (si nu am fost doar eu, cu cine vorbeam din casa, sau mi se povestea, ca vai ce obosit, vai ce ametit etc.. probabil de la oscilatiile de temperatura sau norii de marti.. hahaha, glumesc). Ideea e ca dup-amiaza am atipit cateva minute - nu mult, ca m-am trezit aproape imediat, dar buimaca, am crezut ca suntem deja.. joi. Si da-i si fugi si fa poza zilei si fa repede pune repede in articol da-i publica sa nu lipesc mult de la post. Seara cand ajung iar la laptop (dupa ce mai atipisem de vreo 2-3 ori in front, tot asa pret de cateva secunde... ma izbeste in reader titlul.. si eram total confuza, intre timp stabilisem ca azi e miercuri :))). Asa ca primullucru pe care m-am gandit sa il fac a fost sa transform iar articolul in ciorna si sa il republic pe 28, cand trebuia... :))

6 comments :

fiordaliso spunea... [Raspunde]

Să te folosești cu drag de carusel, este foarte frumos! Și dacă mai are și melodia preferată, este și mai și!
Și la noi așa a fost cerul aseară, și eu am făcut câteva fotografii!

Mihaela Toilă spunea... [Raspunde]

La noi, la Craiova spectacolul norilor a fost inainte de Craciun la primele ore ale diminetii. Intarziasem la serviciu si n-am apucat sa fac poze, dar l-am admirat. Nu am mai vazut asa spectacol! Mă bucur că ai reusit sa surprinzi momentul si sa-l impartasesti cu noi. Frumos si caruselul. Zi frumoasa sa ai. Pupici

copilarim spunea... [Raspunde]

@fiordaliso :D sa stii ca este. Ma asteptam sa fie de lemn - de de plastic (si caii se cam invart, poate si pentru ca nu a venit in cutie ci in folie cu bule. L-am luat de le e-jumbo, apropo. Eu il voiam pe cel cu alb dar nu mai era disponibil.
Este o bucata din piese de la Laputa Castle in the sky. Inca nu imi vine sa cred :D. Cam micuta bucuata dar.. totusi, care erau posibilitatile.
A fost de poveste cerul :O
Am vazut ca si Suzana a facut!
Pupici!!

copilarim spunea... [Raspunde]

@Mihaela Toilă oh...! Am surprins si eu dimineata devreme, vara asta, cateva spectacole foarte interesante. dar m-am bucurat de acesta pentru ca au iesit si pozele destul de fidele realitatii.
Si eu ma bucur!
Candva prin ianuarie sper sa ii fac un mic filmulet casa vi-l arat. Poate reusesc sa ii fac si pe cai mai stabili pana atunci :)))
Iti multumesc - si tie iti doresc la fel!! pupici!!

MNiko spunea... [Raspunde]

Se mai întâmplă să încurcăm zilele. Ai grijă și de tine să dormi nu doar să ațipești. Spectacolul norilor e chiar minunat!

copilarim spunea... [Raspunde]

@MNiko asa este:). In ultimele doua zile am avut asa o stare de somnolenta - dar nu doar eu. daca as fi petrecut si facut excese de sarbatori, as fi inteles, dar nu a fost cazul..
Ma bucur mult ca iti place spectacolul. Mi s-a parut fantastic - se pare ca am avut parte toate de sarbatori de experiente frumoase la acest capitol :*
Pupici cu drag!

Trimiteți un comentariu