vineri, 29 decembrie 2023

Un alt set creativ... cu betisoare?


Azi am convocat la o mica sedinta foto, cateva decoratiuni pe care le-am „montat” luni, in prima zi de Craciun. Mai stiti ca v-am povestit despre Bradul Advent 08: Zapada? Un set de globuri de lemn, cusute.? Ei bine spuneam atunci ca il rugasem pe Tati sa imi ia un set cu decoratiuni cu diamante (pentru ca eram curioasa cum sunt) - el mi-a luat setul cu decoratiuni de lemn (care este superb) si... setul acesta, despre care va povestesc azi. 


Dintre cele trei seturi pe care le vazusem pe sie la Lidl, acesta era probabil singurul pe care nu l-as fi luat. Imi imaginam ca este facut cu betisoare din lemn, simpatica idee desigur dar, na, nu era pe lista mea de interes. Cu toate acestea, nu ma asteptam... la ce a urmat....

In primul rand nu sunt elemente din lemn. sunt niste bete de carton imprimate. Nu e rau, deisgur, dar asta a fost prima observatie. Apoi, anumite decoratiuni isi pier odata finalizate podoabele sau forma. Asta ar fi partea nu tocmai buna.
Plusurile ar fi calitatea - nu miroase nici banda dublu adeziva, nici altceva. Si asta, pentru mine, e un mare plus (oare de unde iau banda asta dublu adeziva?)


Cam asa se prezinta continutul. Putem crea doua stele (aici ar fi o problema, pentru ca tind sa se desfaca), doi fulgi (la care as fi facut alte imprimeuri) si daca aceste 4 decoratiuni sunt unice, celelalte 4, pot fi realizate in doua exemplare: bradut verde cu pompom, bradut argintiu cu panglica, om de zapada si un cap de ren).


Am zis sa va arat cum se monteaza steaua, dupa ce realizam cele doua triunghiuri. Ideea nu este deloc rea, dar cele doua parti tind sa se desprinda. Ceea ce nici bine nu este.


Am facut cate o decoratiune din fiecare (practic am materail pentru inca doi braduti un om de zapada si un ren):


Initial ii pusesem lui Buni aceste decoratini pe cutiile mele cu materiale, care se afla la ea in camera ... :))). 



Doar ca... ce sa vezi.  Azi cand am facut poza zilei si o mica sesiune foto, am avut neplacuta surpriza sa adun pompoms de pe jos... si inca unul lipseste (asa ca am inlocuit cu cele pe care le aveam pentru celelalalt brad pentru acele poze). 
Nu mi-a placut deloc la acest set ca nu am avut si noi macar 2-3 pompoms in plus. NIMIC. Dezamagitor, pana si panglica a fost masurata la milimetru. Zau asa... probabil ca m-a suparat foarte tare si faptul ca nu au tinut cum trebuie cele doua decoratiuni (stelele nici nu le-am pus pentru ca se desfaceau). Banda dublu adeziva e foarte buna, dar probabil insuficienta...
Lui Buni i-am lasat agatate bradul gri, Omul de zapada, fulgul verde si l-am adaugat si pe cel rosu, pe care initial il omisesem (din cauza cutiei.. desigur). Le-am prins de o crenguta de la un fost brad :))).

Si acum, pozele de show, ca sa zic asa:









Fiind un cadou de la Tati, are valoare sentimentala - a fost placut si sa imi petrec dupa amiaza aceea in compania lui Buni, descoperind setul. Dar ... :). Acum, e bun ca inspiratie. Si eventual montate piesele cu ceva mai rezistent, eu stiu?

Inca doua zile si incheiem anul 2023.. iar maine este o aniversare de safir... :).

Ja ne!

4 comments :

Diana spunea... [Raspunde]

Inteleg ca in 30 decembrie a fost aniversarea casatoriei parintilor tai?Daca da, Multi ani impreuna si de acum inainte, cu sanatate si motive de burie! ❤ Daca am dedus gresit... Urarile raman valabile. 😊
Pupici! 💗

Ornamentele arata bine, chiar daca zici ca nu prea stau cum le asamblezi. 😊 Imi place mult "steaua lui David".

Pupici! 💗

copilarim spunea... [Raspunde]

@Diana Da, iti multumim mult!! :* Asa sa fie!
E foate frumoasa steaua - intentionat am pozat-o pentru ca m-am gandit ca poate va v-a inspira sa o faceti din alte materiale. :)

Pupici cu drag 🤗

Mihaela Toilă spunea... [Raspunde]

Aniversare plăcută și Mulți Ani înainte!
Foarte drăguțe ornamentele! Poate găsești o soluție să stea cum le asamblezi! Pupici

copilarim spunea... [Raspunde]

@Mihaela Toilă iti multumim mult pentru urare :*!
Momentan solutia la cele cu cantec e sa stea in cutie.. dar pe viitor mai vedem :D
Pupici cu drag :*

Trimiteți un comentariu