sâmbătă, 2 decembrie 2023

Advent Calendar - Ziua 02 ” Crengute de Brad.”


Buna!

Tema de astazi este crengute de brad. Doar ca bradul meu e inca pe balcon, cu tot calendarul exploratorului - se aerisesc. Va spuneam ca eu voi avea un mic decalaj, dar va prind din urma, nu lasati garda jos :)). Asa ca am improvizat, tinand insa cont atat de tema, cat si de materia prima care se gasea in cutiuta cu numafrul doi (mi-a facut Mami poza :D ). Aveam intamplator la indemana o crenguta de brad, cateva globulete aurii (care semanau cu cele din siragul  primit) si unul rosu cu auriu -toate recuperate dintr-un aranjament si ramase in sufragerie intr-o cutiuta. Am luat chiar si un sirag de margelute pe care il am de foarte multa vreme - sunt cameleonice dar o parte se vad clar galbene (ce mult m-am bucurat).
Risu le-a aranjat frumos pentru poza.... Si cum  am facut totusi mai multe poze, iata-le:



Si uite-asa, ne revedem in  Adventul fotografic - Ediția a II-a .

Astazi, la activitatile din Bradutul de Advent am avut de realizat felicitari cu washi tape si suporturi de briose. Daca sunteti curiosi. 😊

Si va las cu pomelnicul:

Later Edit
Voi inscrie articolul si la AEC ziua 2 - Ghirlande din mărgele. Cand voi reusi sa folosesc si elementele din cakendar, vor deveni eventual lucrari suplimentare (noi sa fim sanatosi :D).


🌲
Ziua 02 in Calendarele Advent 2010-2023 💗:
 

 
Linkuri directe:
🎄 02.  Copilarim Advent - calendar 2 decembrie
( Colind "Frosty the Snowman" si desenul din 1954)
🎄🎄
 

Pe pagina Sarbatoarea Craciunului puteti gasi si alte articole in tema sarbatorilor de iarna. Iata doar doua exemple:
Colectia de Colinde pe Copilarim
Decoratiuni pentru sarbatorile de iarna

🎄🎄🎄
 
Actualizare 💗 - lista linkurilor din colectia Inlinkz se va actualiza in fiecare an, adaugand articolele publicate ulterior.

 

12 comments :

Suzana spunea... [Raspunde]

Ce mult imi plac aranamentele astea destul de sofisticate, pana la urma. Am in hol un fel de aranjament inima, pe care l-am pastrat tot anul.
Pupici si o duminica linistita si inspirata, draga Rux!❤️😘

fiordaliso spunea... [Raspunde]

Risu are un aranjament foarte frumos! Ma bucur ca ai gasit materiale potrivite!

MNiko spunea... [Raspunde]

Superb aranjament a realizat Risu. De ce nu-l înscrie și la AEC? La fel și fulgii colorați de ieri? Știi că poți pune aceeași postare pentru ambele provocări. Ba chiar și pentru Transformări cand e cazul. Suzana a reușit azi chiar patru provocări cu o singură postare, o să vezi tu despre ce e vorba.
A, și ca să nu uit, nu e nevoie să folosești fix ce ți-am trimis eu. Înțeleg și de ce nu ai ajuns încă în posesia coletului. Fii liberă să inlocuiești oricand cu ceea ce ai deja și este asemănător. În plus, cu acel AI cu care te-ai tot jucat în ultima vreme poți face chiar si toate pozele pentr AF II.

copilarim spunea... [Raspunde]

@Suzana ma bucur ca iti place! Sa stii ca si eu am aranjamente primite de Mami (sau de la Tati pentru noi) care au ceva ani buni. E unul cu un trandafir criogenat foarte vechi chiar.
Acesta cred ca era montat si pe coronita de brad adevarat - si mi se pare ca se facuse urata partea respectiva si a trebuit sa il demontez. Doar nu era sa arunc elemente ce pot fi refolosite - si uite ce bine mi-au prins acum.
Pupici cu drag :)

copilarim spunea... [Raspunde]

@fiordaliso si eu ma bucur ca iti place :*.
Am avut noroc - crenguta si globuletele le aveam intr-o cutiuta in sufragerie. Din fericire ramasese pe dinafara cand am strans eu decoratiunile de pom si acum mi-a prins bine. Iar siragul il aveam tot asa, pus langa camera mea pe hol intr-un cosulet, de pe vremea cand ornam eu toata casa.

copilarim spunea... [Raspunde]

@MNikoadevarul este ca am cam fost obligata sa aman calendarul pentru ca nu m-am recuperat inca. Si oarecum jonglez cu ce am aici la indemana - nasul meu are chef sa ma tina in sah, de exemplu acum iar sunt infundata (posibil a ajutat si fumaraia de afara, ei stiu ce ard - dar e un smog de toata frumusetea), asa ca vorba aia, suflu si in iaurt.
Daca tu zici ca se incadreaza, atunci le voi inscrie, in cazul in care nu voi reusi eu sa mai fac ce voiam. Iar daca reusesc, revin cu un nou articol :*.

Iti multumesc pentru sustinere si intelegere - stii acum mi-am amintit de o chestie. Eram mica (maxim 5 ani) si ma inscrisesera ai mei la balet. fiind micuta, am gasit doar costum bleumarin cu dungi albe (tot ceilalti aveau alb cu dungi rosii (am avut ulterior si asa, peste timp). Si toata lumea se uita stramb ca fac nota discordanta - ca si cand nu tot de la Sportul il luasem - dar era pe vremea aceea aceasta problema .... mai e si acum, nu a disparut.
Pupici

Mihaela Toilă spunea... [Raspunde]

Foarte frumos aranjamentul tău! Îmi place foarte mult! Ețti foarte creativă! Felicitări! Pupici

P.S.: Nu mai stiu daca am comentat deja la postare, m-am incurcat rău de tot in postari:))))

Diana spunea... [Raspunde]

Risu s-a descurcat minunat cu aranjamentul! 😊
Ha! eu tot pe Rukkusu o am in minte! 😊 M-am obisnuit cu chipul ei, care-mi pare mai delicat, si-mi parea mai vesela. Mdeh.

Deci nu s-a desfundat nasucul tau.. Intrebasem la o postare anterioara si am aflat acum raspunsul. Iti doresc sa se desfunde! 😊
Pupici! 💗

copilarim spunea... [Raspunde]

@Mihaela Toilă ma bucur mult ca iti place - sunt dragute aranjamentele micute. :) Si eu sunt putin cam depasita de situatie, pentru ca ajung doar spre seara tarziu la laptop si sunt atatea de rezolvat intr-un timp foarte scurt :)).
Era singurul comentariu :)
Pupici!

copilarim spunea... [Raspunde]

@Diana iti multumesc - e drept ca, acum daca ma gandesc bine, e o crenguta de pin :))).
Stai linistita ca mereu am senzatia ca am scris Rukkusu in loc de Risu prin articol :)). Oricum ele sunt amandoua - lucreaza in echipa.
Am senzatia ca Licca este surioara mai mica, apoi vine Kurhn.. si in cele in urma Mizi (dintre papusile asiatice) Va trebui candva sa va fac o poza cu cele trei ca sa va faceti o idee, ca poate asa ajung si eu sa ma uit la Mizi... :D).

Acum e chiar desfundat. nu imi vine sa ced, ca toata ziua am fost „fuuu fuuuu” de mi se luase. Si sper sa il tina (mi-a mai dat sperante si in serile trecute...

Iti multumesc mult!! :*

Diana spunea... [Raspunde]

Acum, desi am vazut o "Risu" 😊, tot nu cred ca as putea face diferenta intre... ce zici tu aici. 😊 Licca, Kurhn... Mizi... 😊 Ar fi interesant sa imi dau seama de diferente - mai ales intre "Rukkusu" si "Risu" - mie-mi par la fel (un fel de a spune, ca e diferenta de inaltime - asta se observa bine)
Pupici! 💗

copilarim spunea... [Raspunde]

@Diana sa stii ca am sa fac un articol cu Risu (care e o Kurhn), Rukkusu (Licca - chan) si o sa o adaug si pe micuta Rose (care e o Lottie) si pe Mizi. Zici ca sunt surori de diferite varste :D.
Pupici cu drag 🤗

Trimiteți un comentariu