joi, 2 decembrie 2021

Calendarul Advent 2021 - Ziua 02. Impodobim Bradul - Bradutul Verde (premiu)


Buna!
Asa cum am povestit deja in prima zi a Adventului, aceste articole sunt finalizate si publicat cu un an mai tarziu - pastrand ciornele originale (deci vor aparea ca fiind publicate in 2021). Pentru a doua zi de calendar, initial programasem chiar concursul - ce se voia anul trecut pe parcursul lunii decembrie.  Cum am refacut articolul respectiv in 2022 - Impodobim (si) Bradul anului trecut? XII, am hotarat sa impart premiul in doua parti, hehe - doar ca prezentare. Fiind vorba despre un set de decoratiuni, nu a fost foarte greu.



Setul oferit ca premiu este format din doua decoratiuni crosetate cu drag, in stil amigurumi - imi doream de mult sa fac niste braduti si sa ii decorez in stil vintage - iata si ocazia perfecta. Am lucrat cu fir subtire (de Talmaciu) si croseta de 2mm.
Margelutele sunt minuscule si am le-am cusut cu un ac foarte subtirel, pentru margelit. Asfel i-am acordat si lui putina atentie, ca prea soma. In varful bradului am pus o decoratiune filigran si o steluta verde - ce rau imi pare ca nu am luat mai multe, atunci. Nu am mai gasit. Mi se pare asa de draguta! :)
Iata mai multe fotografii cu decoratiunea:






Sper sa aduca bucurie, alaturi de surata ei, pe care o veti vedea cat de curand!


🌲
Ziua 02 in Calendarele Advent 2010-2021 💗:
 

 
Linkuri directe:
🎄 02.  Copilarim Advent - calendar 2 decembrie
( Colind "Frosty the Snowman" si desenul din 1954)
🎄🎄
 

Pe pagina Sarbatoarea Craciunului puteti gasi si alte articole in tema sarbatorilor de iarna. Iata doar doua exemple:
Colectia de Colinde pe Copilarim
Decoratiuni pentru sarbatorile de iarna

🎄🎄🎄
 
Actualizare 💗 - lista linkurilor din colectia Inlinkz se va actualiza in fiecare an, adaugand articolele publicate ulterior.

 

4 comments :

MNiko spunea... [Raspunde]

Căt de frumos și drăgălaș este acest brăduț. Îmi dau seama că este micuț după sitemul de prindere. Un ornament minunat de pus în brad.

copilarim spunea... [Raspunde]

@MNiko da, este micut - imi aminteste de bradutul meu din copilarie - avea un fel de cleste cu care se prindea de pom :D. Bine, acela era tepos.. dar ca dimensiuni.
Ma bucur ca iti place :*! Iti multumesc.

Diana spunea... [Raspunde]

E frumos mititelul! Frumos tare! Despre rabdarea - si indemanarea ta - nu mai comentez! 😊
Pupici! ❤
Ma bucur ca ai reusit sa completezi calendarul de Advent 2021! Si iti doresc sa nu mai fie asa probleme grave de acum inainte!

copilarim spunea... [Raspunde]

@Diana si eu m-am bucurat tare mult! Probabil poate parea copilaresc (intr-un fel chiar este), dar ma bucur de fiecare mica reusita, ca sa zic asa - ceea ce e bine. Mai am de lucrat insa cu ceea ce nu reusesc :))). Adica sa incerc sa ma impac cu mine si sa nfiu mai ”blanda cu mine”, ca sa o citez pe Micaela (un sfat pe care incerc sa il pun in practica).
Mi-a fost drag sa fac braduti :).. sa lucrez in general - si imi face bine.

Pupici!!

Trimiteți un comentariu