luni, 27 decembrie 2021

Calendar Advent Copilarim 2021



 Ho! Ho! Ho! Iata ca s-a incheiat si cel de-al doisprezecelea Calendar Advent Copilarim! 😊

 
In 2021, am reusit performanta de a nu publica nici macar una din filele calendarului - le aveam pe unele pregatite in ciorna (lipseau poze / text... aveam doar titlul trecut, in functie de cum reusisem sa ma organizez pana pe 1 decembrie), dar efectiv nu m-am putut ocupa de calendar. De fapt, mai de nimic. Din 1 decembrie si fix pana pe 24, nu am putut sa intru in sufragerie, nici pentru ca sa pot scrie pe blog, activitate secundara, ce e drept, dar nici macar pentru a putea termina de organizat tot ce aveam acolo ...  Povestea e ca imi cumparasem etajere, aveam totul rascolit (in cutii, dar nu unde trebuia) si ma bazam sa fac usurel in parale, toata luna, atat activitati creative, cat si ordine si ce mai trebuia. Nu a fost sa fie. Cineva a folosit ceva uleiuri esentiale / pufaitoare sau cine stie ce, cert este ca in camera nu se putea intra. Sunt foarte fericita  ca am reusit in 2022 sa duc in paralel si acest proiect, sa recuperez o mare parte din ceea ce ar fi trebuit sa fie, sa mai impodobim inca un bradut (da, am organizat si impodobim bradul XII in 2022). Chiar eram trista si m-a afectat destul de tare, pentru ca, indiferent ce probleme am avut de-a lungul timpului. am tinut mult la Calendarul Advent de pe Copilarim si m-am straduit ca macar acesta (si desigur, concursul Impodobim Bradul) sa nu lipseasca de pe blog.

Sper ca v-a placut ce am pregatit! Daca nu ati reusit sa vedeti articolele la timp, sau daca vreti sa le revedeti, iata, asa cum v-am obisnuit, le-am adunat frumusel pe toate pe o pagina.

Si pentru ca este cea de-a treia zi de Craciun va voi ura din nou Sarbatori Fericite! si La multi ani de Sfantul Stefan! 🎄.

11🎄 Calendarul Advent 2021 -  Ziua 11. Amintiri cu grau si-o Zana Clopotica.
12🎄 Calendarul Advent 2021 - Ziua 12. „Ce ar fi Craciunul fara dragoste?” - animatie -
13🎄 Calendarul Advent 2021 -  Ziua 13. Ornamente, mai vechi si mai noi.
14🎄 Calendarul Advent 2021 -  Ziua 14. Incursiune in lumea colindelor.
15🎄 Calendarul Advent 2021 -  Ziua 15. Mitenele Rosii
16🎄 Calendarul Advent 2021 -  Ziua 16. Moș Crăciun în fapt de seară. (poezie-amintire)
17🎄 Calendarul Advent 2021 -  Ziua 17. Iepurasul dragalas, mic si botogas.
18🎄 
Calendarul Advent 2021 -  Ziua 18.  Cover-uri la pian ale cântecelor tradiționale de Crăciun
Bonus:
25🎄  🎅 Calendarul Advent 2021 -  Ziua 25. Craciun Fericit!! :)

Sper ca si voi ati putut sa va bucurati de linistea acestei sarbatori magice, pentru ca, dincolo de Mos Craciun si bradul impodobit si traditionalele pregatiri... sarbatorim ceva ce nu poate fi comparat cu nimic. Si sper ca Nasterea Domnului sa va fi gasit sanatosi si linistiti, alaturi de cei dragi!

  🎅🎄

0 comments :

Trimiteți un comentariu