sâmbătă, 25 decembrie 2021

Calendarul Advent 2021 - Ziua 25. Craciun Fericit!! :)

Buna!

Iata inchei calendarul cu urarea de Craciun (traditionala) - alaturi de doua papusi din colectia mea, care imi plac tare mult (amandoua au mulaj de Midge, amandoua sunt salvate si amandoua sunt foarte indragite).

M-am gandit sa adun cateva poze razlete, facute anul trecut - intre timp s-au modificat multe lucruri, dar anul trecut (in 2021, stiu ca ma repet, dar pentru a nu crea confuzii - am completat adventul in 2022), cam asa s-a vazut Craciunul:

Coltul vesel, cu „ultimul brad”, care s-a dovedit a nu fi chiar ultimul - pentru ca Tati a reusit sa imi aduca un varfulet si anul acesta (2022) din gradina bunicilor.

Un dar de suflet de la parinti - un set de caligrafie pe care sper sa il pot inaugura curand :). Mi se pare fascinant!

Micutele salvate, in raftul de sus al etajerei mele noi - tare bucuroasa sunt ca am reusit sa imi cumpar doua etajere la care visam de mult  si despre care chiar am povestit la un moment dat, pe blog.

Un pui frumos, pe paturica, la lumina becului incarcat de la soare, in camera noastra. Ce poate fi mai minunat? :D

Anul acesta nu am pus globulete pe „semineu” - nu stiu de ce, dar pe mine ma duce cu gandul la un semineu, vitrina din spatele bradului :)).

Globuletele din calendarul meu de advent au impodobit bradul, dar si alte globulete facute de-a lungul timpului, primite in dar, mai noi, sau mai vechi :D.

Si... cateva imagini cu beculete aprinse:


Da, pe masa este montat primul meu puzzle (de 500) - cum il mai alint eu „cioburi” despre care voi povesti probabil prin 2023:). Amintiri. Sau  pod peste timp, cum se spune.

In 26 si 27 decembrie, vor fi publicate atat pagina cu colinde, cat si calendarul Advent 2021 - si veti gasi ulterior linkurile respective pe pagina Sarbatoarea Craciunului. A fost un volum de munca urias, dar ma bucur ca am reusit acest lucru - impreuna, pentru ca stiu ca m-ati sustinut de pe margine si asta m-a ajutat enorm. Va multumesc! :)

🎄

Ziua 25 in Calendarele Advent 2010-2021 💗:
 
Linkuri directe:

🎄🎄
 
Pe pagina Sarbatoarea Craciunului puteti gasi si alte articole in tema sarbatorilor de iarna. Iata doar doua exemple:
Colectia de Colinde pe Copilarim
Decoratiuni pentru sarbatorile de iarna

🎄🎄🎄

 

Actualizare 💗 - lista linkurilor din colectia Inlinkz se va actualiza in fiecare an, adaugand articolele publicate ulterior.

 

 

0 comments :

Trimiteți un comentariu