joi, 9 decembrie 2021

Calendarul Advent 2021 - Ziua 09. Felicitarea Vintage cu evantaie.

 

Buna!

Iata ca astazi adaug in mini puzzle, cea de-a treia piesa realizata pentru premiul de la Impodobim (si) Bradul anului trecut? XII. Desigur, felicitarea.

Pe scurt, povestea ei este asa: avand tema vintage, era o super ocazie sa iaugurez stampilele dintr-un set... vintage, cum altfel. M-am gandit ca ar arata frumos pe cartonul galben deschis la culoare - ce nu am luat eu in calcul... este ca acesta e cam subtirel. Oricum, nu aveam altul - dar va trebui sa imi refac stocul. Sper sa aduca bucurie si asa, subtirica.


Plicul l-am facut dupa inspiratia de moment, din coala violet - usor pastelata. Nu stiu cum de am ales fix aceeasi cromatica folosita si la felicitarea pentru Impodobim Bradul XIII - chiar le-am lucrat in zile diferite. Hmm... Fundita am realizat-o insa intetionat, dupa ce realizasem deja coincidenta pricinuita de alegerea mea :))). Voiam ceva care sa tina plicul inchis. si mi-a reusit.


Am avut mari emotii cu tusul - in poza nu se vede foarte bine, dar am lasat intentionat si sus si jos terminatiile mai putin vizibile. Stiam ca sigur nu imi va prinde uniform pe stampila cu geam tusul si m-am gandit ca pana la urma, tocmai acest lucru va intari cumva ideea de vintage. Chiar m-am straduit sa apas mai putin pe  undele zone stampila pe tusiera :))). Si mi-a iesit. Probabil ca acest gen de stampile, combinate cu ceva solutii speciale ar crea niste efecte senzationale. Dar eu m-am bucurat ca am avut la indemana si tusul negru :))). 



La interior stampilasem o urare de Craciun Fericit, un fulg in dreapta jos si aceeasi margine folosita pe fata felicitarii, doar ca de data aceasta vizibila cu totul. Am mai stampilat si o stea pe o bucata de hartie alba, mai grosuta. Am decupat si lipit. 
Vedeti voi, aveam eu o idee... inca din 2021, notata - sa fac un brad din evantaie. Nu stiu cat de bine mi-a iesit (e drept ca se cam curbeaza - poate trebuia sa fac evantaiul cu indoiturile mai late, nu asa subtiri - dar este frumos. Si cu putina bunavointa, sta).


Mie mi-aplacut foarte mult - desi, cartonul nefiind foarte gros, se vad putin dungile unde este lipit bradul, mai ales pe spatele felicitarii. probabil ca s-ar vedea si daca ar fi fost mai gros, dar mai putin.


Eu sper sa aduca un moment de bucurie, stiu ca nu este perfecta, dar e facuta cu mult drag! :)


🌲
Ziua 09 in Calendarele Advent 2010-2021 💗:
 

 

Linkuri directe:
09.  Copilarim Advent - calendar 9 decembrie 

(Colind: "O brad frumos" in romana, franceza, engleza, germana, italiana, latina, neerlandeza) 
🎄  A.C. "Freesyle" 

🎄🎄
 
Pe pagina Sarbatoarea Craciunului puteti gasi si alte articole in tema sarbatorilor de iarna. Iata doar doua exemple:
Colectia de Colinde pe Copilarim
Decoratiuni pentru sarbatorile de iarna

🎄🎄🎄
 
Actualizare 💗 - lista linkurilor din colectia Inlinkz se va actualiza in fiecare an, adaugand articolele publicate ulterior.
 
 

0 comments :

Trimiteți un comentariu