luni, 9 decembrie 2019

Calendar Advent 09 - La multi ani! (CDL #18)

 
Buna!
Astazi m-am gandit sa va arat, la Coltul de Lectura, o carticica foarte mica, dar foarte valoroasa. Se numeste simplu: La multi ani! Si are in ea o mini colectie de colinde. Este tare frumoasa si am cumparat-o pentru micuti, dar va spun sincer ca imi place si mie foarte mult.
Evident, nu voi face nici de data aceasta filmare... Este foarte incalcita treaba. Dar am sa va povestesc putin despre ea. 
Poate vi se pare mare din imagini dar, de fapt, este foarte micuta. Cred ca undeva spre 15x15... cam asa de mica. Este sub forma de acordeon sau, na, se strange. Si are niste ilustratii superbe. Imi plac mult si texetele.


Sper ca v-a placut si aceasta fila de calendar! Si poate v-am dat o idee de dar! Pentru voi, sau/si pentru pitici mici-mici.


📚 
Cartea a aparut la editura Prut si eu am cumparat-o de .... nu mai stiu exact de unde 😅.(online oricum)
Pe pagina Repertoar puteti gasi cele mai recente (din decursul ultimiilor 5 ani) lecturi ale mele [ despre cateva am scris deja ]. Daca v-ati dori sa povestesc despre ceva anume din acea lista, dati-mi de stire si ii voi acorda prioritate ✅.
Pana la urmatoarea  noastra intalnire de la acesta rubrica  va doresc lectura plactura. Daca veti scrie si voi despre carticica voi crea cu drag si un tabel pentru a reuni impresii pe marginea ei.

📚📚

Ja ne! Pe curand!!
(si mai jos pomelnicul de Calendar Advent :D)

🌲
Ziua 09 in Calendarele Advent 2010-2019 💗:

 
Linkuri directe:
🎄🎄
 
Pe pagina Sarbatoarea Craciunului puteti gasi si alte articole in tema sarbatorilor de iarna. Iata doar doua exemple:
- Colectia de Colinde pe Copilarim
- Decoratiuni pentru sarbatorile de iarna

🎄🎄🎄

 http://www.blog.copilarim.ro/2019/11/impodobim-bradul-x.html
🎄11 noiembrie - 11 decembrie (11:11) 2019 - Impodobim Bradul X🎄
 Pe maine! 


 ***
Actualizare 💗 - lista linkurilor din colectia Inlinkz se va actualiza in fiecare an, adaugand articolele publicate ulterior.

0 comments :

Trimiteți un comentariu