luni, 16 decembrie 2019

Calendar Advent 16 - Sing and Play Christmas Carols ( CDL #19)

Bunaaaa!
In episodul de astazi de la coltul de lectura, m-am gandit sa va arat cea mai draguta carticica pe care am luat-o de curand. Ma rog, toate sunt dragute, dar aceasta... are si pian!!
Vreau si eu una .....
Pe aceasta am luat-o, evident, pentru baieti. Abia astept sa le vad reactia. Mie mi se pare absolut geniala. Si, cu regret, nu am decat cateva poze, facute pe repede-inccoace, deci nu foarte stralucite. Mi-ar fi placut sa fac filmulet la ea, dar nu am avut nici timp si, sincer, de cand cu nebunia asta de schimbari pe youtube, mi-a pierit efectiv tot cheful.
Nici nu vreau sa imi amintesc (de fapt, tocmai din cauza acestui blocaj, am o gramada de articole acum in schite si nu stiu cand voi apuca sa ma ocup de ele - decembrie 2019). Mai bine va arat cat este de draguta cartea:






 
Din fotografiile mai clare ( ultima am observat cat e de blurata cand am descarcat de pe telefon si cartea deja ajunsese la destinatie), probabil ca va puteti da seama ca este vorba de colinde cu text si indicatii pentru interpretarea pe pianul atasat cartii.
Cartea este cartonata si are ilustratii frumoase. Colindele sunt dintre cele mai cunoscute si sincer va spun, mi-ar placea mie sa o am in colectie, d-apai unui prichindel (.. hmm adica asa cred, eu tare m-as fi bucurat cand eram mica sa primesc asa ceva).

Sper ca v-a placut si aceasta fila de calendar! Si poate v-am dat o idee de dar! Pentru voi, sau/si pentru pitici mici-mici.


📚 
Cartea a aparut la editura am-uitat-sa-imi-notez-inainte-sa-o-trimit si eu am cumparat-o de pe elefant, dar nu mai este disponibila 😅.
Pe pagina Repertoar puteti gasi cele mai recente (din decursul ultimiilor 5 ani) lecturi ale mele [ despre cateva am scris deja ]. Daca v-ati dori sa povestesc despre ceva anume din acea lista, dati-mi de stire si ii voi acorda prioritate ✅.
Pana la urmatoarea  noastra intalnire de la acesta rubrica  va doresc lectura plactura. Daca veti scrie si voi despre carticica voi crea cu drag si un tabel pentru a reuni impresii pe marginea ei.

📚📚

Ja ne! Pe curand!!
(si mai jos pomelnicul de Calendar Advent :D)

🌲
Ziua 16 in Calendarele Advent 2010-2019 💗:

🎄🎄
 
Pe pagina Sarbatoarea Craciunului puteti gasi si alte articole in tema sarbatorilor de iarna. Iata doar doua exemple:
- Colectia de Colinde pe Copilarim
- Decoratiuni pentru sarbatorile de iarna

🎄🎄🎄

_____________
Actualizare 💗 - lista linkurilor din colectia Inlinkz se va actualiza in fiecare an, adaugand articolele publicate ulterior.

0 comments :

Trimiteți un comentariu