joi, 19 decembrie 2019

Calendar Advent 19 - Decoratiune: "Craciunul Papusilor. Argintiu." (premiu I.B. X)

Buna!
Iata ca a venit momentul sa va prezint decoratiunea pe care am realizat-o ca premiu, pentru Impodobim Bradul X . Am reusit sa fac poze in timp ce lucram, asa ca m-am gandit sa le folosesc ca pe un mic tutorial - cine stie, poate vreti sa incercati si voi sa faceti un astfel de ... bradut.
Imi doream de mult sa incerc sa fac o varianta 3D a bradutilor din fetru. Nu stiu cat de bine mi-a iesit (mie imi place, dar na... eu sunt subiectiva, hahaha).

[Nota: fotografiile alaturi de papusa sunt realizate ulterior, fiind adaugate atunci cand acest articol a fost publicat, adica in 2020].

Asadar... sa incepe. Am ales pentru acest proiect fetru de culoarea turcoaz (in poze nu se vede chiar cum este el.. mda, trebuie sa fac ceva cu lumina ). In afara de fetru am folosit ac si ata (un ac foarte subtire si mai lung, pentru margele si unul obisnui, in rest), margelute si un fulg de zapada argintiu.

 

Pentru inceput, am pus foaia de fetru in doua si am decupat ce vedeti in stanga (obtinand doua dreptunghiuri- aproximativ care seamana cu un brad). Dupa care am mai decupat inca un dreptunghi (care are varful de sus taiat, dupa cum se vede).

 

Cu acul obisnuit am inceput se prind pe o latura doua piese, cu punct feston (dar puteti sa le prindeti cum vreti voi, daca incercati, pentru ca fetru nu se destrama pe margini ca alte materiale - eu am ales modelul acela pentru ca imi place).

 

Am pornit de jos in sus, dupa care am continuat de sus in jos, unind alte doua laturi. Dupa ce am terminat, am procedat la fel si cu ultimele doua laturi. La ultimele doua am pornit de jos si cand am ajuns in varf, am fixat fulgul, dupa cum se poate vedea in imaginea de mai jos:

Pasul urmator a fost sa cos pe bradut decoratiuni... si am ales sa folosesc margelute albe si niste margelute care seamana cu ... stropi de apa? sau... ceva de gen, argintii. Initial voiam sa le fac sa atarne, dupa care m-am gandit ca ar arata dragut ca si ghirlande....

Iata cum am inceput sa le cos! Margelutele albe sunt foarte micute si a trebuit sa folosesc un ac foarte subtire pentru a le putea coase.. Imi place insa cum se vede efectul: este ca si cum pe bradut ar fi nins (alb) si ar fi prinsi intre fulgi mici de zapada niste turturi de gheata argintii.

 

Si iata si bradutul gata!
Cel putin unul dintre premii are argintiul foarte vizibil - asta e clar:)).
Mie imi place mult cum a iesit. Mi-am trecut pe lista sa imi fac si eu, unul, candva. Neaparat! 

[Si pentru ca anul trecut nu reusisem sa fac si poze cu decoratiunea alaturi de o papusa, ca sa se vada ca este un bradut potrivit pentru Craciunul Papusilor, am hotarat sa fac acum, in 2020, cand, in sfarsit, public articolele ramase atata timp in draft. Papusa folosita este o Barbie Fashionistas 125, pe care am primit-o de la Mami, de Craciun-Anul Nou si... am scos-o din cutie abia acum, special pentru poze - are argintiu in tinuta 😅 ]

 



Ja ne! Pe curand!!
(si mai jos pomelnicul de Calendar Advent :D)
🎄

Ziua 19 in Calendarele Advent 2010-2020 💗:
 

Linkuri directe:

🎄🎄
 
Pe pagina Sarbatoarea Craciunului puteti gasi si alte articole in tema sarbatorilor de iarna. Iata doar doua exemple:
- Colectia de Colinde pe Copilarim
- Decoratiuni pentru sarbatorile de iarna

🎄🎄🎄

_____________
Actualizare 💗 - lista linkurilor din colectia Inlinkz se va actualiza in fiecare an, adaugand articolele publicate ulterior.

0 comments :

Trimiteți un comentariu