luni, 11 noiembrie 2019

Impodobim Bradul X


Buna! 😊
Astazi dam startul celei de-a zecea editii de: Impodobim Bradul !! 😍 🌲 Si nu oricum, ci filmand cel de-al 100-lea clip incarcat pe canalul de youtube. Am zis sa fie ceva special 🎉. 
Asadar, pe langa premiile pe care le vom pregati si oferi participantilor la concursul creativ, vor mai exista inca 3 premii, pentru ca vrem sa sarbatorim impreuna aceste 100 de filmulete.

  🎄🎄🎄🎄🎄🎄🎄🎄🎄🎄
🎅 Tema din acest an a concursului creativ Impodobim Bradul este: 🎎Craciunul Papusilor🎎

Avem si o subtema: Argintiu
Iata si filmuletul cu numarul o suta, in care va voi povesti mai multe amanunte despre concurs (ori va lamuresc, ori va zapacesc 😅 - dar cu siguranta veti afla mai multe amanunte referitoare la tema si subtema):
🎅 Cerinte: 
Fiecare participant poate inscrie in concurs  o decoratiune / un ornament  sau un set pe tema data. 
Pentru galeria de creatii si intrarea in concurs puteti inscrie o fotografie realizata pe orice fundal vreti voi :).  
Pentru ca vrem sa impodobim bradul virtual impreuna, va rugam sa ne trimiteti (daca este posibil) si o fotografie realizata pe un fundal neutru (de preferinta alb) pe adresa de mail (copilarim[@]gmail[.]com - nu uitati sa renuntati la paranteze cand ne scrieti :P). 
❗Puteti trimite fotografia pentru Bradul virtual (deci cea pe fundal neutru) si dupa incheierea concursului - cel tarziu pana pe 20 decembrie. Multumim :)!!
🎅 Durata: 11 noiembrie - 11 decembrie (11:11 a.m.)

🎄🎄🎄🎄🎄🎄🎄🎄🎄🎄
🎅 Premii:
🎉Toti participantii primesc o felicitare digitala si diploma de participare pe adresa de mail. 

-aici voi adauga felicitarea digitala- 
 
-aici voi adauga model diploma-

🎉 Trei premii oferite prin tragere la sorti, toate realizate in tema concursului din acest an :
 

 
 
 
 


Premiile vor fi publicate incepand cu 1 decembrie pe blog, asa ca va invit sa urmariti articolele din Calendarul Advent pentru a le descoperi :). Pe masura ce vor fi publicate voi actualiza si acest articol. La fel si in cazul felicitarii digitale si a diplomei.
Premiile, care urmeaza sa fie trimise prin Posta Romana (pe teritoriul Romaniei), vor pleca spre voi cel tarziu pe 15 decembrie.
🎉 Trei premii oferite prin tragere la sorti, cu ocazia celui de-al 100lea filmulet incarcat pe canalul nostru de youtube. Acestea sunt trei vloguri realizate pe ce teme vor alege castigatorii. 
Iata ce trebuie sa faceti:
♥ lasati un comentariu aici, pe blog, sau la acest filmulet pe youtube in care sa mentionati tema vlogului pe care ati vrea sa il realizez. Eu voi centraliza pe 11 decembrie toate comentariile si voi scrie numele voastre pe biletele, dupa care voi alege trei dintre ele. Filmuletele le voi realiza in functie de subiect pana la sfarsitul acestui an, sau anul viitor.
  🎄🎄🎄🎄🎄🎄🎄🎄🎄🎄
🎅 Inscriere: 
Pana pe 11 decembrie 11:11, va puteti inscrie creatiile direct in tabelul de mai jos (sau pe adresa de mail, daca nu aveti blog):




Galeria de creatii participante:

Pompilia


In cursul zilei de 11 decembrie(dupa incheierea inscrierilor) voi realiza un filmulet cu tragere la sorti - daca sunteti abonati la canalul de youtube (apasati si pe clopotel) voi anunta inainte. Voi adauga ulterior tragerea la sorti a premiilor si aici, in articol 🎊.
Va asteptam cu drag!
🎄🎄🎄🎄🎄🎄🎄🎄🎄🎄

🎅 Actualizare: 
 
Avand in vedere faptul ca a participat o singura persoana, premiile le voi trimite de indata ce va fi posibil, Pompiliei 💖. [actualizare decembrie 2020]
aici voi adauga filmuletul cu tragerea la sorti
Va multumesc pentru participare. Va astept pe 24 decembrie cand vom impodobi bradul virtual impreuna. 
 
🎄🎄🎄🎄🎄🎄🎄🎄🎄🎄
PS: Daca aveti nelamuriri, sau intrebari legate de concurs ni le puteti scrie pe adresa de mail mentionata in articol! :)

4 comments :

Ella spunea... [Raspunde]

Împodobește mama bradul … hahahaha!!!
Un desen e bun?

Muah! 😊 Pupicios! 😘😘😘

copilarim spunea... [Raspunde]

@Ella si desenul este o decoratiune, sau aranjament de Craciun (imi amintesc ca intr-un an am avut o felicitare cu desen asezata foarte dragut langa brad :D).
Eternul slagar pe care eu nu l-am ascultat niciodata cap coada si doar accidental :)))).

Puuuupici!

Oprea Carmen spunea... [Raspunde]

impodobim si noi pe 5 decembrie, este traditie deja! :) succes!

copilarim spunea... [Raspunde]

@Oprea Carmen ce frumos!!! La noi in Ajun e... dar pe bune ca am tot zis ca odata il impodobesc progresiv de pe 1... sau na, nu neaparat bradul cat casa.. sau... Un brad advent ;). Ohhh timp timp timp - fa magie sa ne-ajungi pentru toate planurile :)).
Merci mult - chiar am nevoie :*!

Trimiteți un comentariu