joi, 12 decembrie 2019

Calendar Advent 12 - Colier "Craciunul Papusilor. Argintiu."

Buna!
Iata ca a venit momentul sa va arat cel de-al doilea premiu pregatit pentru Impodobim Bradul X. Este vorba despre colier si am ales sa fac un 3 in 1. Initial ma gandisem sa fac baza cu tricotinul. Imi imaginam ca va arata foarte dantelat. Doar ca firul este foarte subtire si nu a colaborat corespunzator. Motiv pentru care... am crosetat..


Firul ales are in compozitie ceva argintiu in el. Este foarte frumos! Iar lucratura a iesit asa, de poveste. Bine, eu sunt subiectiva. Imi place mult cum arata bazele crosetate pentru coliere, banderole sau bratari. Si chiar imi era dor sa fac asa ceva. Am lucrat de aceasta data cu o croseta un numar mai mic (2mm, in oc de 2,5mm). In afara faptului ca trebuia sa numar la fiecare rand ochiurile si ca imi tot aluneca, totul a mers snur.. Haha..

Am ales pe post de papusa aceasta balerina absolut adorabila. Nu stiu de ce aveam impresia ca este pe argintiu... eh. E oricum frumusica. Si am folosit doua margelute mai mici si una mai mare, sidefate toate (dar cea mare face ape-ape, cred ca este preferata mea, are forma de floare) pentru a o prinde de baza.

Iata o imagine din timpul lucrului, in care balerina-papusa imi tinea companie, pe cand crosetam la baza.


Si... gata Am facut si un plic origami (imi era dor sa fac si asa ceva, hehe). Si am convocat-o la o mica sedinta foto (cu lumina din dotare, care este 😒😓).




Si cam asta a fost povestea de astazi.

Ja ne! Pe curand!!
(si mai jos pomelnicul de Calendar Advent :D)

🌲
Ziua 12 in Calendarele Advent 2010-2019 💗:

Linkuri directe:
 
🎄🎄
 
Pe pagina Sarbatoarea Craciunului puteti gasi si alte articole in tema sarbatorilor de iarna. Iata doar doua exemple:
- Colectia de Colinde pe Copilarim
- Decoratiuni pentru sarbatorile de iarna

🎄🎄🎄

_____________
Actualizare 💗 - lista linkurilor din colectia Inlinkz se va actualiza in fiecare an, adaugand articolele publicate ulterior.

0 comments :

Trimiteți un comentariu