duminică, 8 decembrie 2019

Calendar Advent 08 Anastasia (1997) - Once upon a December


Buna!
Iata ca m-am echipat. Cum? Mai bine ma intrebati cu ce! Cu o masina, a timpului. Primita in dar de la Ralu, care a conspirat cu Mosul. Este si o masina muzicala! Nu orice fel de masina. Si a venit incarcata cu ceva dulce, dar eu i-am convins pe ai mei sa se sacrifice pentru o cauza dreapta, si incarcatura s-a golit rapid. 
Aveam nevoie de masina, pentru a calatori in timp, dupa cum spuneam. Nu foarte departe. Doar pana in 1997, anul in care s-a lansat filmul de animatie Anastasia. Imi amintesc si acum ce bucuroasa am fost cand am gasit caseta VHS (pentru cei care nu au prins era precd/dvd/blueray/si-ce-o-mai-fi-aparut-intre-timp, casetele astea se vedeau la videoplayer.. ok, just google it 😅). A picat fix la tanc si am pus-o in ghete de Mos Nicolae. Caseta o luasem dintr-un magazin unde mai gaseam si muzica piratata (mi-am luat un album cu Westlife si unul cu Aha si parca si unul cu Take That - dar eu habar nu aveam atunci ca nu erau originale.. si daca ar fi sa imi reamintesc de albumul meu original Take That facut pentru Romania, cred ca alea aratau mai originale decat asta. pffff).
In fine...revenind la caseta. Tare as vrea sa o revad, dar vcr-ul nostru e kaput. Mi l-au stricat cei de la cablu (intre timp nu mai avem la ei abonament). Avea o defectiune caseta pe la mijloc - o secventa se repeta cumva.
 
 

 
Acum ceva timp insa, am castigat dreptul sa imi aleg niste dvd-uri, dupa ce si-au luat ai mei parca chips-uri. Si unul dintre filmele alese e chiar acesta. Asa ca l-am revazut alaturi de Buni.
Am pregatit pentru voi azi doar un fragmentel, cel in care Anya intra in castelul Romanovilor si canta Once upon a December, cantecul ei si al bunicii ei (candva am sa pun si versiunea cealalta a piesei...poate la anu', de ce nu?). In fragmentel apare si Pooka, micul ei catelus, hihi:


Va las sa urmariti fragmentul si ma voi uita si eu, a nu stiu cata oara, alaturi de voi. Mi se face pielea de gaina de fiecare data! De emotie!




Ja ne! Pe curand!!
(si mai jos pomelnicul de Calendar Advent :D)

🌲
Ziua 08 in Calendarele Advent 2010-2019 💗:
 

 
🎄🎄
 
Pe pagina Sarbatoarea Craciunului puteti gasi si alte articole in tema sarbatorilor de iarna. Iata doar doua exemple:
- Colectia de Colinde pe Copilarim
- Decoratiuni pentru sarbatorile de iarna

🎄🎄🎄

 http://www.blog.copilarim.ro/2019/11/impodobim-bradul-x.html
🎄11 noiembrie - 11 decembrie (11:11) 2019 - Impodobim Bradul X🎄
 Pe maine! 


 ***
Actualizare 💗 - lista linkurilor din colectia Inlinkz se va actualiza in fiecare an, adaugand articolele publicate ulterior.

0 comments :

Trimiteți un comentariu