sâmbătă, 11 decembrie 2021

Calendarul Advent 2021 - Ziua 11. Amintiri cu grau si-o Zana Clopotica.


Buna! In notitele mele din agenda, la ziua cu numarul 11 a calendarului advent, urma sa va povestesc despre graul pe care l-am pus la prins pe 30 noiembrie 2021, desigur. 

Prima fotografie din articol, este insa din data de 3 decembrie 2022, cand am reusit pentru cateva clipe sa ma strecor in sufragerie, in ideea ca poate reusesc sa imi asez din lucruri in noile etajere. Singura reusita a fost insa fotografia facuta pe fuga, de mai sus.

De fapt, Tinker nu apare in poza fara motiv - in 2021 as fi vrut sa ma insoteasca prin tot calendarul, dar probabil ca ati aflat deja ca nu s-a intamplat lucrul acesta, intreg calendarul fiind publicat cu datele initiale, abia in 2022 :).

Dar mai bine sa va arat imaginile din ziua de Sfantul Andrei (2021) din momentul cand pusesem graul in caserola :)), pe noul sau pat, din vata.



Nu am reusit sa ii documentez cresterea (din motivele deja prea mentionate - am avut, pe scurt, un decembrie zbuciumat, bine ca a trecut si ca totul s-a rezovat :D).

Am insa o fotografie cu graul din 27 decembrie - m-am hotarat sa o adaug ca un fel de actualizare - pentru a ne bucura de rezultat, impreuna.


Si, uite-asa, am mai scris o fila din calendar. yuppy!!

🌲
Ziua 11 in Calendarele Advent 2010-2021 💗:


Linkuri directe:

🎄🎄
 

Pe pagina Sarbatoarea Craciunului puteti gasi si alte articole in tema sarbatorilor de iarna. Iata doar doua exemple:
Colectia de Colinde pe Copilarim
Decoratiuni pentru sarbatorile de iarna

🎄🎄🎄
 
Actualizare 💗 - lista linkurilor din colectia Inlinkz se va actualiza in fiecare an, adaugand articolele publicate ulterior.
 
 

 

0 comments :

Trimiteți un comentariu