sâmbătă, 30 decembrie 2023

Un mic tablou de suflet, felicitare.


Desi a petrecut  primele doua zile ale Sarbatorii Craciunului destul de aproape de mine (asta daca era la sediul central al Postei), micuta mea felicitare tablou a ajuns a ajuns in cea de-a treia acasa. Il pusesem in garda (acum ca l-am folosit la figurat, cuvantul garda suna chiar simpatic.. haha) pe Tati ca . urmeaza sa soseasca ceva pentru mine la cutia postala ( nu cred ca am mai primit de ani de zile, de pe cand organizam Felicitari Calatoare). 

Supriza a venit din partea Suzanei - si ca sa vezi ca nimic nu este intamplator, mi-a trimis o creatie cu numar magic, 11: Floare de colt (2): Beccy's Challenge - Day 11 - Use your scraps Looking for the equilibrium .

Faptul ca eu am asezat felicitarea pe verticala, e partea a doua. Voiam musai in brad si numai asa a stat :)))). 




 
L-am rugat pe domnul Google sa ma ajute putin cu informatii despre numarul 11. Citisem demult ca ar fi magic (stiam deja despre 7). Iata ce am gasit:



Multumesc mult Suzana pentru felicitare si mesaj :*! 

 📚📚


Acest articol este inscris si in tabelul gazduit de Suzana la rubrica Jocul de luni, facand parte din Serialul ”Citate favorite”

Pe curand :)!

8 comments :

Suzana spunea... [Raspunde]

Ia sa vad daca va merge comentariul! Macar azi!
Ideea este ca anul asta, pana acum, au ajuns cam 60% dintre trimise. Le pusesem la posta am zis eu, asa ca sa ajunga inainte de Craciun. Nu prea s-a intamplat asta. Iar in weekend nu lucreaza posta, luni si marti sunt libere, asa ca posibil ca celelalte sa ajunga dupa anul nou.
Acum, daca ma intrebi cum le-am ales pentru voi, a fost ceva instinctiv, pentru ca oricum au fost foarte variate, insa cuvantul echilibru a inclinat balanta.
Multumesc pentru ganduri, draga Rux. Sper sa ajunga si celelalte!
Pupici! ❤️😘

CARMEN spunea... [Raspunde]

ce dragut! Ma bucur pentru voi!
Daca as fi locuit mai aproape, as fi participat si eu alaturi de voi la Adventul hand-made si la multe alte alte activitati blogeristice.
Si eu ma pot lauda ca POSTA a fost punctuala si am primit plicul de la sora ta, care a impachetat totul perfect de la tine. Iti multumesc din suflet, draga mea, m-am bucurat de fiecare surpriza si cele trei decoratiuni au primit imediat locuri de onoare in Pomul de Craciun 💞🍀 Tare mult m-am bucurat! Iti multumesc atât tie cât si sorei tale dragi ♥ Trimit pupici si îmbratisari 💞🍀

Diana spunea... [Raspunde]

E tare frumoasa felicitarea! 😍 Si Suzana este intre cei parca tot mai putini care se gandesc si la altii. 😊
Ma bucur de bucuria ta! 😘
Pupici! 💗

copilarim spunea... [Raspunde]

@Suzanaa meeeers!!!! 💗💗💗

Echilibru - oh da. E nevoie de asa ceva .. din plin :)
Iti multumesc mult! Ma bucur ca a ajuns cu bine si sa stii ca este langa brad :D.
Si eu sper sa ajunga cu bine si celelalte! Sa aduca bucurie.
Pupici cu drag!!!

copilarim spunea... [Raspunde]

@CARMEN hmmm gasim noi o cale sa scurtam distanta! In plus, daca vrei, poti participa linistita la provocarile care iti plac - cel putin la mine, daca vei castiga un premiu, il voi trimite cu prima ocazie la Ralu (sau i-l dau cand vine pe aici) si rezolvam :D. Timp sa fie si sanatate :*
Vestea pe care mi-ai dat-o e aat de buuuuna. Ce ma bucur, ce ma bucur!! A ajuns pana la urma anul acesta.
Sunt foate fericita!
Ma bucur ca iti plac si ma bucur ca a Posta a tinut cu noi !! Yey!! Ii voi transmite si lui Ralu, sigur ca da!
Pupici :*

copilarim spunea... [Raspunde]

@Diana da- eu mai am o felicitare creata de Suzana - de pe cand ne jucam cu Felicitari Calatoare. Pe Provocari Verzi. O pastrez cu drag, cum de altfel fac cu toate felicitarile primite (da! :D).
As vrea ca in noul an sa gasesc o cale sa organizam pe Pv macar o runda de felicitari calatoare. :) Ar fi tare drdagut (Sa vad cum rezolv cu timbre si plicuri si de indata ce bifez asta, punem tara la cale.

Imbratisari :*!!

Mihaela Toilă spunea... [Raspunde]

Am văzut felicitarea de când a postat-o Suzana! Mă bucur pentru tine! Un gest drăguț din partea Suzanei! Pupici

copilarim spunea... [Raspunde]

@Mihaela Toilă da si eu le-am vazut pe masura ce publica Suzana. De vreo cativa ani zic ca ma alaturi si eu in noiembrie.. si de fiecare data intervine cate ceva.. :))). Poate anul acesta ne jucam impreuna. Vom vedea.
Pupici!!!

Trimiteți un comentariu