luni, 18 decembrie 2023

Advent Calendar - Ziua 18 ” Clopoței, clopoței, veseli clopoței. ”


Adventul fotografic - Ediția a II-a  intra pe ultima suta de metri... si tema de azi este: Clopoței, clopoței, veseli clopoței. . In AEC, am gasit folie e aluminiu! Si ce a iesit veti vedea in cele ce urmeaza.


Primul clopotel l-a primit Rukkusu. De bine de rau, sta la fix in mana ei .. Nu Clopoteste deloc, asta e partea a doua - sau are clopotit inaudibil.. (stiti voi ca la invizibil? :)))


Apoi am prins curaj si am dat dovada de un nemaipoment talent in a face talgere... in fine clopotei mai mici si mai mari- pe care i-am inmanat duo-ului ce ma asista:


Pana la urma a ramas doar Rukkusu sa faca poze cu aceste minunate creatii fantastic de aspectuoase si desavarsite 🤣😅. Ca sa ma asigur totusi ca nu veti suferi prea tare ... de dorinta de a avea si voi asemenea piese minunate, am pus si felicitarea de la Mihaela in cadru. :)
Sa mai ziceti ca nu tin la voi :D!




Si o poza de culisa... asa pe final. Dar experienta a fost una placuta! Sa nu ma intelegeti gresit. Mi-a placut sa fac clopoteti. :) Asa mai fi facut dar nah... timpul ..

In Bradul Advent 18: Un urs polar se pregateste de sarbatori(amigurumi). ---- sau cum mi-am dat singura, o lovitura sub centura (uitasem ca am pus asa ceva pe biletel), dar una salvatoare, pentru ca efectiv uitasem ca am asa ceva de facut .. 😅😲.

Pe maine! 

(doar cateva zile ne mai despart de Craciun 🎅🎄🤶)

🎄

Ziua 18 in Calendarele Advent 2010-2023 💗:
 

Linkuri directe:
 
🎄🎄
 
Pe pagina Sarbatoarea Craciunului puteti gasi si alte articole in tema sarbatorilor de iarna. Iata doar doua exemple:
Colectia de Colinde pe Copilarim
Decoratiuni pentru sarbatorile de iarna

🎄🎄🎄
 
Actualizare 💗 - lista linkurilor din colectia Inlinkz se va actualiza in fiecare an, adaugand articolele publicate ulterior.

 

8 comments :

CARMEN spunea... [Raspunde]

Clopotei, clotopei :-) imi plac! Dar mi-a atras mai mult atentia tabloul de pe margine. cel cu patina. Foarte fain! Ieri am vazut la TV o idee de decoratiune pentru usa de la intrare: o patina veche si nefolosita, vopsita in auriu, in interior mascat un borcan cu apa in chip de vaza si umplut cu diverse ramurele de brad si frunze aurii. Api un snur rosu cu fundita... arata superb!
Te pup Rux draga ♥ Sa ai in continuare entuziasam si placere in crearea de decoratiuni pentru Pomul de Craciun! ♥ Mai sunt doar 5 zile...

fiordaliso spunea... [Raspunde]

Mie îmi plac clopoțeii tăi! Poți face o ghirlandă cu ei!

copilarim spunea... [Raspunde]

@CARMEN vai de mine.. doar 5... vai trebuie sa fac diplomele si felicitarea vai... :O
Felicitarea cu patina este creata de Mihaela (MNiko) - asa-i ca este superba?
Ador patinele...
Ce interesante idei de decoratiuni!!! Apropo de patine, va trebui sa imi fac curaj sa repar patina unei papusi. O luasem completa, dar s-a pierdut o lama de la o patina cand a ajuns la Ralu - probabil i-a cazut cand a deschis cutia..

Pup cu drag si iti multumesc !!!

copilarim spunea... [Raspunde]

@fiordaliso draga mea, fix la asta m-am gandit cand i-am facut! La clopteii prinsi de beteala / ghirlanda) pe care ii vedeam in copilarie in magazine. Doar ca aceia erau din plastic si colorati :))
Pupici cu drag!

Suzana spunea... [Raspunde]

Am ramas in urma cu vizitele. Iarasi recunosc ca in afara de bile si snur nu mi-a trecut prin cap sa confectionez obiecte din folie. Insa se modeleaza fantastic, ceea e de bine.
Pupici, draga Rux pentru imaginatia treaza! ❤️😘

copilarim spunea... [Raspunde]

@Suzana si eu ramasesem in urma.. Cumva cred ca e inevitabil in perioada asta, mai ales cand intervin si lucruri ce nu depind de noi :)
Uite eu nu m-am gandit la bile.. (apropo de ideile pe care nu le-am avut.. lol). da - sunt foarte multe posibilitati :*
Pupici cu drag!!

MNiko spunea... [Raspunde]

Mie îmi plac mult copoțeii tăi. Felicitări.

copilarim spunea... [Raspunde]

@MNiko sa stii ca si mie!! Ma gandesc sa caut ceva din care sa pot face beteala alba (ar merge ceva banda de cadou cu irizatii dar mai groasa sa o pot franjura... si sa prind clopoteii de ea... hmmm
Pupici

Trimiteți un comentariu