luni, 25 decembrie 2023

Advent Calendar - Ziua 25 ” Craciun Fericit!”

Craciun Fericit!

Desi Calendarul Advent are doar 24 de file, incepand cu cea de-a doua editie gazduita pe Copilarim (2011), eu am mai adaugat si pe 25. In pachetul ce continea Calendarul Advent pregatit de Mihaela (Mniko) se afla si un plic cu acest numar. :) Adica 25. Eu stiam despre felicitarea minunata cu patina, dar, vazand articolul de astazi si cadoul  gasit de Monica (AEC și AF II - Ziua 25 ), ma gandesc ca este posibil sa fi fost acolo si o decoratiune tare frumoasa cu un fulg. 
Am descoperit putin mai tarziu decat  ceilalti calendarul advent si.. de aceea nu stiu foarte bine cum arata cutia cand a fost deschisa. 

Anul acesta mi se pare cea mai buna ocazie, ca, pe langa urarile de bine, sanatate si noroc pe care ni le facem, sa aruncam si o privire sa vedem cum arata, Craciunul cu Risu! Ea a pus primul glorbulet in Brad (brad pe care l-am instalat ieri confortabil (impartim camera, haha) si care era atunci cand am facut poza - in jur de ora 3 dimineata - inca destul de fara zorzoane - si inca este tot asa). 

Multumim mult Mihaela :). I se potriveste de minune fulgusorul - anul acesta chiar voiam sa merg pe decoratiuni cat mai naturale :).

Astazi m-am gandit sa va arat si felicitarea virtuala, facuta pentru Impodobim Bradul XIV - Secretul lui Mos Craciun. De data aceasta a fost ... realizata cu ajutorul AI. pentru ca.. de ce nu? Mi s-a parut simpatica ideea si lui Risu i-ar sta chiar fain ca fetita:

 

Cat despre Bradul Advent 25: un puzzle special de Craciun si.. o tema pentru maine :)). .. ei bine am povestit despre ideea puzzle-ul pe care l-am ascuns in tuburi si bonus am lasat si modelul diplomei. de care abia in noaptea aceasta am reusit sa ma ocup.

M-a ajutat (inspirat) Bradul - nici nu stiu daca am mai avut un asemenea brad bogat ....e absolut fabulos.! Mai ales ca e de la bunici din curte (s-a urcat Tati pana sus sa taie varful... :O). E special... da.


Va multumesc  :* !!
Craciun Fericit cu multa sanatate si bucurii alaturi de cei dragi voua!! 

Pe maine!

ps: nu e prima data cand Risu se urca in brad, insa!!! :))) Poate va mai amintiti ca acum vreo 3 ani (parca) se legana pe crengi in rochita ei de veverita.

🎄

Ziua 25 in Calendarele Advent 2010-2023 💗:
 
Linkuri directe:

🎄🎄
 
Pe pagina Sarbatoarea Craciunului puteti gasi si alte articole in tema sarbatorilor de iarna. Iata doar doua exemple:
Colectia de Colinde pe Copilarim
Decoratiuni pentru sarbatorile de iarna

🎄🎄🎄

 

Actualizare 💗 - lista linkurilor din colectia Inlinkz se va actualiza in fiecare an, adaugand articolele publicate ulterior.

 

 

10 comments :

Diana spunea... [Raspunde]

Multumesc, draga Rux!
Sa fie Craciunul cu sanatate, cu bucurii, cu noroc, cu cei dragi langa noi - pe cat posibil :-) (in suflet ii purtam cu noi) <3
Sa fim sanatosi, fericiti, bucurosi, de Craciun si in fiecare zi!
Imbratisari cu drag! <3 <3 <3

MNiko spunea... [Raspunde]

Mă bucur că s-a potrivit ornamentul pe dorinta ta Eu mi-am dorit mult timp un brădut decorat numai cu lucruri handmade, dar în timp am ajuns să aduc atât de multe ornamente de pom frumoasr că nu le-aș mai lăsa în cutie sau în altă parte. Oricum am deanul trecut brăduțul lui Martinel are e doar cu ornamentele de la adventul de anul trecut.
Crăciun fericit, Rux.

CARMEN spunea... [Raspunde]

Draga Rux, în primul rând doresc sa-ti urez din suflet Craciun fericit, pace si linste sufleteasca, sanatate si bucurii! 🌟💞🌲😘 💖 🤗
Papusa din imagine mi-a adus aminte de Audrey Hepbrun ☺ Tare eleganta!
Un sfarsit de an lini, placut si cu bucurii! Pupici si îmbratisari ♥

copilarim spunea... [Raspunde]

@Diana iti multumesc si eu :*!! Urarai minunate pe care le intorc inzecit 🎄🤗

Ma gandeam ca deja a trecut prima zi de Craciun.. asa de repede... ca nici nu stii cand :))
Pupici cu drag!!

copilarim spunea... [Raspunde]

@MNiko este chiar minunat!! Si ma tot gandeam daca sa il modific sau nu.. n-as prea fi vrut, dar era una dintre alternativele pentru fii creativ.
Am si eu doua cutiute cu decoratiuni de advent - una facuta acaum alti buni, cu globulete facute de mine (crosetate, cusute etc) si o cutie rezultata din adventul anului trecut.
Si anul acesta s-au strans, dar nu au fost atat de „unitare” ca celelalte doua.. adica vreau sa zic ca au fost simari si mici.. diverse). O cutie pentru ele voi avea nevoie cu siguranta sa fac.
Craciun fericit!! :*

copilarim spunea... [Raspunde]

@CARMEN Iti multumesc tare mult pentru urari si le intorc inzecit !! :* 🎄🤗
Acum ca spui.. sa stii ca Risu aduce a Audrey :O. Si mie imi place mult de ea.
Chiar am o Barbie Audrey si tare mult imi doresc ca anul viitor sa ma pot ocupa de ea sa o reconditionez. :)
Pupici cu drag!!

Suzana spunea... [Raspunde]

Steluta fulg este perfecta! Si te-ai jucat minunat pe parcursul acestei luni, as spune chiar incredibil!
Pupici si Sarbatori minunate, draga Rux. Cu sanatate si mult entuziasm.
Pupici!❤️😘

copilarim spunea... [Raspunde]

@Suzana iti multumesc tare mult! Asa cum ii spuneam si Dianei.. cred ca stelele sunt fulgi de praf cosmic si fulgii stele de zapada :D

Da.. mi-a prins foarte bine sa „ma joc” - asta vreau sa imi amintesc... :)
Pupici cu drag si sarbatori minunate in continuare!!

fiordaliso spunea... [Raspunde]

Ce frumos ai zis, cu fulgii și stelele! Risu este o tânără superbă și îi stă așa de bine in costumul popular rusesc (cred).

copilarim spunea... [Raspunde]

@fiordaliso Diana m-a inspirat, cand a scris despre fulgi ca le spune stele. :) pur si simplu mi-a aparut imaginea aceasta in fata. Si mie mi s-a parut frumos - poate chiar asa o fi..nu?
Si eu am zis ca e un costum popular slav habar nu am de care dar i-ar sta bine fetita si decorul este tare dragut.
Pupici!!

Trimiteți un comentariu