duminică, 31 decembrie 2023

Puzzle: Anul Nou cu Mickey si Minnie, in vacanta Orientala. (500)


Buna!

Am zis sa inchei anul cu ceva tare dragut! Un puzzle pe care mi l-am facut cadou anul acesta si pe care abia asteptam sa il montez (pentru ca, dupa ce l-am facut pe cel cu panda de am vazut negru in fata ochilor, m-am gandit sa incerc si cu niste rosu.. de ce nu! 🤣😅). 

Dar sa vedem cu ce m-am lup... distrat eu! Una bucata puzzle de 500 de piese de la Clementoni (piese frumoase, calitate buna, diversitate in forme). Dimensiunile clasice (40x50 ar veni pentru tablou / rama, dar le vedeti exact in a doua poza) si mult rosu. :)))))).



Risu ma incuraja aatandu-mi ca mai sunt si alte culori. Vad ca am facut cateva poze - am incercat sa nu fie prea multe, dar cand ma intrerupea cineva mai faceam si cate o poza ( sau cand mi se parea mie ca am avansat destul fata de ultime). Am inceput cu marginile, apoi m-am ocupat de personaje si masuta,am continuat cu partea de lemn, apoi am atacat soarele (lol)  - ma refer la medalionul cu zapada ! Si l-am conturat, trecand mai apoi la rosuuuu si ultima parte a fost cu zapada, floricele si scrisul.










Apropo, 冬至 (Tōji) inseamna de fapt soltitiul de iarna,dar mie mi s-a parut ca acest puzzle ar putea fi perfect si pentru Anul Nou).





Si acum, il voi atarna si pe el (asa neinramat cum este inca) in club de puzzle  gazduit de Mihaela (Mniko), dupa care ma voi ocupa de retrospectiva-mozaic a lunii, ultimul articol din acest an, de pe blog:D.

Va doresc ca anul 2024 sa va fie cu sanatate din belsug. Asta in primul rand. Ca apoi, sigur restul se vor rezolva. Sa aveti un an minunat, cu bucurii, alaturi de cei dragi!
La multi ani si sa ne revedem cu bine, la ANUL!!
(adica este cateva ore 😅🎉🎉🎉🎉🎉🎉🤗🙏)

💗Va multumesc  -  stiti voi!!💗


6 comments :

Mihaela Toilă spunea... [Raspunde]

Este foarte frumos acest puzzle! Și da, chiar pare potrivit pentru anul nou! La mulți Ani! Un An Nou mai bun și așa cum ți-l dorești tu! Pupici

copilarim spunea... [Raspunde]

@Mihaela ToilăMa bucur mult ca iti place si tie!
Iti multumsc mult pentru urari. Iti doresc si eu, ce imi doresc si mie: multa multa sanatate, timp pentru tine si cei dragi si multe bucurii! Si sa ne citim cu bine si in noul an!!
Muah!

MNiko spunea... [Raspunde]

Chiar mult roșu, dar ce bucurie când l-ai terminat, nu? Un puzzle foarte frumos!

copilarim spunea... [Raspunde]

@MNiko surprinzator... nu a fost atat de obositor pe cat ne-am putea imagina / astepta. Da.. m-am bucurat mult. Il tot vanam de atata vreme si ma tot uitam la el de atata timp (ca sa il fac). Nici macar nu i-am scos tipla cand a venit ca sa ma asigur ca il pastrez pana in decembrie in cutie (mai ales ca atunci cu buni am intrat in toate puzzle-urile mai mici ca dimensiune pentru ca ma ajuta treaba asta mai ales la vechea nocturna).
Acum e inca neinramat (ca si cel cu globul. Abia astept sa le „rezolv” ca sa pot sa mai fac unul...Am descoperit ca mai am doua de 500 :))). Unul cu ghiocei si unul cu Floarea soarelui. :)))
(desi eu cam tatonez cutiile pe care le avem pentru unul de 1000... de basm... 😅🤞🙏

fiordaliso spunea... [Raspunde]

Ce frumoooos, vreau și eu în vacanta orientală!

copilarim spunea... [Raspunde]

@fiordaliso si eu.. apropo, tocmai ce am vazut azi (am cautat concertul de la Viena dar nu l-am gasit) pe yt un filmulet cu un cutremur recent din Japonia.. si era ceva golfulet... totul a fost bine pana s-a prabusit o casuta sub un nor de pref.. pfff.

Trimiteți un comentariu