sâmbătă, 16 decembrie 2023

Advent Calendar - Ziua 16 ” Lumânări ”


Adventul fotografic - Ediția a II-a  ne-a pregatit tema Lumânări (cu un ps. special pentru mine! care ps. mi-a oferit o portie zdravana si revigoranta de ras din acela copilaresc - asa ca multumesc de doua ori 🤗) , in timp ce AEC ne-a surprins cu tubulete din hartie.


M-am gandit sa fac un aranjament foarte simplu pentru Advent. Am pus patru lumanarele pe cel mai mare nasture primit de la Mihaela (Mniko) pentru tema de ieri. Am ales cel mai inalt tub al carui colorit mi-a placut, apoi unul mai scurt si pe ultimele doua le-am scurtat eu. Bucatelele ramase vin prinse pe spre cumva... pentru ca am trecut un bat de la betisoarele pentru urechi prin tub.
Am prins decoratiunea pe un card eticheta, care avea un desen dragut si urarea de Craciun Fericit pe el. Pe partea cealalta am pus dupa cum spuneam bucatele ramase - astfel cele 4 lumanarele stau fixe.. Ah. focul este de fapt fir de lana portocaliu:


Apoi am facut lateralele din cate doua tuburi prinse cu bat in ele - am folosit la toate putina banda dublu adeziva prina pe bat. De jur imprejur am pus carton cu un rosu metalizat pe o parte. Toata chestia asta simpla a mancat o gramada de timp :))). Dar fiind timp petrecut cu Buni si Kouki a meritat. La final am lipit doua bucati de carton pe o parte metalizat una de cealalta (cu partea necolorata la mijloc) si am taiat franjuri - ca un fel de crengurta de brad. Am lipit pe o latura si am mai lipit o bucatica in jos.




Mie imi place cum a iesit. Am oscilat daca sa vopsesc . ibrac lumanarelele. Le-am lasat asa pentru ca mi-a placut modelul  lor. Si uite-asa, am mai bifat o  mica activitate creativa, iar fetele au o masuta festiva pentru casuta lor (atunci acnd va fi).

In Bradul Advent 16. Figurine Craciunistice prind culoare - un motiv de sarbatoare (ca sa fac si-o rima :D). Adica am reusit in sfarsit sa pictez putin.

Pe maine!

🌲
Ziua 16 in Calendarele Advent 2010-2023 💗:
 

Linkuri directe:

 
  🎄🎄

Pe pagina Sarbatoarea Craciunului puteti gasi si alte articole in tema sarbatorilor de iarna. Iata doar doua exemple:
Colectia de Colinde pe Copilarim
Decoratiuni pentru sarbatorile de iarna

🎄🎄🎄
 

Actualizare 💗 - lista linkurilor din colectia Inlinkz se va actualiza in fiecare an, adaugand articolele publicate ulterior. 

10 comments :

Suzana spunea... [Raspunde]

Vad ca fetele s-au jucat frumos cu tubuletele! Si imi place mult cum faci pozele de grup!
Felicitari, draga Rux!❤️😘

copilarim spunea... [Raspunde]

@Suzana Am descoperit o noua banda dublu adeziva.. ce sa fac... :)))). Ma bucur mult ca iti plac. Le iau mereu pe amandoua cu mine.. si uite-asa de multe ori apar impreuna in poze :D.
Pupici cu drag :*

MNiko spunea... [Raspunde]

Chiar frumoasă decorațiunea fetelor. Seamănă așa mult în ultima poză, că doar după înălțime am știut care e care.
Da, zicem că facem ceva mic simplu și descoperim că de fapt am stat mult timp la masa de lucru. Dar vorba ta, e timp prețios petrecut cu drag pentru sufletul nostru.

camdandusler spunea... [Raspunde]

So cute details, thanks for your sharing

Diana spunea... [Raspunde]

Excelenta miniatura ta! Ador miniaturile si stiu ca nu sunt usor de facut, mai ales ca tu nu folosesti adezivi puternic... mirositori. :-) Felicitari de doua ori: pentru realizarea miniaturilor si pentru evitarea adezivilor amintiti. <3
Are si Rukkusu o costumatie de sezon! (nu puteam sa nu observ!)

Se bucura si fetele de figurinele de Craciun! (eu nu stiu pe unde am ratacit cizmulita - am vopsit-o si... O fi luat-o vreu spiridus) :-)
Pupici cu drag! <3

copilarim spunea... [Raspunde]

@MNiko chiar seamana - eu intr-o vreme pe cand Kurhn inca nu era cunoscute la noi, am confundat-o cu Licca chan (adica cea mai mica dintre ele :)))). Ma bucur ca iti place masuta lor!
Asa este ... :*
Pupici cu drag!!

copilarim spunea... [Raspunde]

@Diana ma bucur mult ca iti place! Oh da... e o mica problema cu lipitul.. azi am adunat o bucata dintr-un proiect de alaturi... mda. Banda dublu adeziva are si ea limitele ei. Am reparat dar na.. cand ti-e lumea mai draga :))).
Iti multumesc!

Daaa s-a innoit. Hihi -e fix din aceeasi bucata de soseta din care e si cacilita :))).

Tin pumnii sa o gasesti. Ia vezi, poate te ajuta Didi .
hihihi
Puuup cu drag

ps - eu cred ca am fost codasa la pictat. Dar asa m-am bucurat !!

copilarim spunea... [Raspunde]

@camdandusler thank you. I am happy you like it!!:)

fiordaliso spunea... [Raspunde]

E frumoasă măsuța, dar miniatura cu lumânările trebuie să o fac și eu! Ești o sursă de inspirație!

copilarim spunea... [Raspunde]

@fiordaliso :D exact asta am zis si eu despre bratul din fasii de hartie :)))). Cum o sa fac rost de cateva fasii cu potential va trebui sa fac si eu asa ceva.
Ma bucur mult ca ti-a placut :*
Puuupic

Trimiteți un comentariu