vineri, 3 februarie 2023

In cautarea Mesagerului


Buna!

Din 1 februarie am dat startul unei noi aventuri creative: #00 Salvam Papusi // Save the Dolls: Creeaza-ti Mesagerul!.

Rukkusu m-a anutat solemn ca vrea si ea sa se implice si sa isi creeze mesagerul - vorba aceea, nu m-am gandit eu inca ce si cum sa fac... dar, am avut noroc! Stiu ca am multe restante - nu am apucat sa povestesc despre surpriza de la  Danutza, dar nici de cea de la Stef, sau despre cea mai recenta, primita miercuri, de la Mihaela (Mniko). 

Imi propusesem sa fac in ianuarie acest lucru (referitor la primele doua..) dar uite ca de vreo 2 saptamani si mai bine, ma distrez - de cand cu chimicalele alea. Asa ca, va mai dura putin pana cand voi reusi sa povestesc pe blog... asa cum trebuie, nu doar doua vorba si alea chinuite.


Rukkusu a zarit o zanuca in pachetelul de la Stef si a zis ca va fi muza ei :)). Dupa care mi-a adus un snop de materiale ca sa am... pentru transformarile creative de februarie... :O. Ziceti si voi.
Mai jos, o parte din premiile de luna aceasta, oferite de Micaela - o revista superba cu tematica pascala si o papusa vintage (de prin anii 90),  noua, in cutie (nu stiu voi cum sunteti - dar noua ne plac tare mult tipul acesta de clone - ni se pare ca au mult potential si sunt foarte dragalase).

Va multumesc tuturor pentru tot  :D!! 

Ja ne!!



10 comments :

Suzana spunea... [Raspunde]

Ce micuta este! Imi plac aripile. Din ce sunt facute?
Dragalas mesagerul lui Rukkusu!
Pupici, draga Rux! 😘❤️

MNiko spunea... [Raspunde]

Ce simpatică e Fauna! Va fi mesagerul tau sau al lui Rusukku sau al amândurora? Trebuie să caut prin jucoriile fetelor, cred că o avem și noi sau o aveam. Știu sigur că au avut un set cu zânele astea când erau ele mici.
O seară faina să aveți!

copilarim spunea... [Raspunde]

@Suzana un plastic transparent.. cred :). Este o dragalasa. a fost o surpriza foarte placuta :). Pentru ca imi plac zanale :))).
Pupici!!

copilarim spunea... [Raspunde]

@MNiko aaah deci acesta este numele ei ? :D Hmmm.. Si doar am vazut filmul :)))). Nu stiu de ce, de cate ori ma gandesc la film, imi apar in minte Tinkerbell si cu cea rautacioasa ... dar pe celelalte nu mi le mai amintesc asa de bine.
Al lui Rukkusu - eu am de lucru. Inca nu stiu ce anume voi face - mi-am lasat timp macar o saptamana pana ma apuc. :)
Pupici cu drag!!

ps: tin pumnii sa o gasesti :).

Diana spunea... [Raspunde]

Dragalase foc papusile primite in dar! 😊
Rapid s-a descurcat Rukkusu cu mesagerul! Eu, ca si tine: inca ma gandesc, avand in vedere ca nu gasesc papusa l-a care ma gandisem (si nici la magazin nu mai au)...
Spor la ce ai de facut si... aer curat iti doresc! Pupici! ❤

copilarim spunea... [Raspunde]

@Diana sa stii ca doar zana negresa e primita in dar, cealalta este premiul pentru provocare :D. Dar e adorabila- foarte finuta (si iti zice asta o persoana care a salvat cateva clone prin 2000... chiar poate, daca gasesc unde am pus capetele alea, reusesc sa fac mesager dintr-una din ele),
Iti multumesc tare mult!! Sa fie si sa ne bucuram cu totii de ... bine si sanatate :* Pupam !!! (Kouki prin vis ... haha)

MNiko spunea... [Raspunde]

@copilarim
Miii și mii de scuze, Nu e Fauna(Fawn) zana animalelor. Este zana a lumini, Iridesa.

copilarim spunea... [Raspunde]

@MNiko vaaaai stai ca acum imi dau seama cine e.. Nu facusem deloc legatura :))))))).
M-am uitat sa vad pe youtube. (am cauta dupa nume)
:*

prietena-japoneza spunea... [Raspunde]

Ooo, Rukkusu intră în basme cu această micuță zână sau zânișoara a adus cu ea basmul la voi ca să vă înveselească ?
Minunate surprize ai avut !
Pupici cu drag !

copilarim spunea... [Raspunde]

@prietena-japoneza zanuca a adus basmul (culmea este ca nu am facut legaura cu personajul ei din film, desi am vazut primele doua filme din serie...)
Asa este - mici bucurii, minunate.
Pupici!! :*

Trimiteți un comentariu