duminică, 15 iulie 2018

TpT - Episodul 12


Buna!
Saptamana schimbarilor (lol) a inceput cu un nou layout de blog - ca doar a sosit vara si azi suntem la jumatatea anotimpului 😵. [ Nu serios, trebuie sa mai ies si eu pe afara, zau asa 😪]. 
Marti m-am ocupat de bunatatile despre care am vorbit anul trecut. Le-am asezat frumos in pagina lor. 
Miercuri am imprumutat rasarituri si apusuri de la ai mei (intr-o poza apar si eu cu micul N in brate -- iubesc poza aceea) - dar sa stiti ca am suprins si eu rasarituri si apusuri. Dovada - in lista de articole de mai jos.
Joi v-am aratat hortensiile minunate pe care le-am primit in dar [ si care intre timp si-au revenit si arata minunnat] si mi-am reamintit de primul meu set crosetat - care are si o bratara cu hortensii :D.
Vineri am impartit cu voi un moment artistic muzical deosebit. Sper sa il urmariti si sa va placa show-ul. :)
Sambata am organizat pe pagina animatii "sectorul" muzical :). Am mai aranjat desigur si ate articole de pe pagina (va trebui cat de curand sa ma ocup de partea cu filme si sa vad e fac cu serialele ce figureaza "on going").
In rest... am citit vreo 4 carti si ...telefonul meu Alcatel One Touch Tribe (care fusese al lui Ralu) a hotarat sa capituleze. Scurt si fara comentarii 😢. E drept ca avea la bord 9 ani si multe peripetii dar.. nah. 😭.  Am revenit dupa o pauza de [ cat sa fie oare, ca nu mai stiu ] cativa ani la telefonul meu Alcatel (il vedeti in filmulet) pe care mi l-am luat in 2004. Ce bine ca merge!!:D  Hihih.


💙💗💚💛💜
Dar mai bine va las sa vizionati cel de-al doisprezecelea episod din Timp pentru Tine :


 

Ne vedem dminica viitoare  !!!
 💜💛💚💗💙

 

PS: Lista completa a episoadelor o gasiti in meniul de sus, pe pagina - 💗Timp pentru Tine💗
Nu uitati ca va puteti abona la canalul de youtube Copilarim😊 (si puteti alege sa primiti notificari ori de cate ori voi incarca un filmulet nou ).

Imi puteti lasa intr-un comentariu aici, pe youtube sau pe adresa de mail  a proiectului, parerile voastre, sugestii si propuneri referitoare la subiectele despre care v-ar placea sa povestesc - poate aveti articole sau rubrici preferate pe blog, de exemplu 😁.

 💕

2 comments :

Micaela Gh spunea... [Raspunde]

Canti la chitara ?! :))
Cred ca mi-ar place sa vad la TpT si lucrusoarele crosetate de tine mai inainte si colectiile tale ;)
Pupicic

copilarim spunea... [Raspunde]

@Micaela gh haha as vrea eu. Probabil ca daca as fi exersat atunci si nu s-ar fi intamplat o gramada de lucruri as fi putut spune ca "zdrangan". Dar acum nici atat ;).
Hmmm o sa profit ca am inca cutia cu jucarele afara si pana o pun la locul ei incerc sa adic si colectia :P.

pupic cu drag :*

Trimiteți un comentariu