duminică, 8 iulie 2018

TpT - Episodul 11



Buna!
Saptamana care a trecut am povestit putin despre carti (luni), marti v-am propus sa ne mai si amuzam putin privind un filmulet despre aparente. Miercuri si joi a fost vorba despre bunatati. Vineri si sambata despre muzica si film.
Si asa a mai trecut o saptamana. ;)


💙💗💚💛💜
Cel de-al unsprezecelea episod din Timp pentru Tine, este aici:


Link-urile catre articolele despre care am vorbit in filmulete:
siiii
💟  🍏Bunatati🍏
💟  💖Speciale💖
💟  "Muzicoteca"
💟  "Filmoteca"
💟  "Biblioteca"
 
Pe curand  !!!
 💜💛💚💗💙
 
PS: Lista completa a episoadelor o gasiti in meniul de sus, pe pagina - 💗Timp pentru Tine💗
Nu uitati ca va puteti abona la canalul de youtube Copilarim😊 (si puteti alege sa primiti notificari ori de cate ori voi incarca un filmulet nou ).

Imi puteti lasa intr-un comentariu aici, pe youtube sau pe adresa de mail  a proiectului, parerile voastre, sugestii si propuneri referitoare la subiectele despre care v-ar placea sa povestesc - poate aveti articole sau rubrici preferate pe blog, de exemplu 😁.
 💕



2 comments :

Alexandru spunea... [Raspunde]

O idee minunată! În felul acesta te vedem și te auzim, ca și cum am sta de vorbă și tu ne povestești despre atâtea lucruri interesante. Promit să te urmăresc cu drag. Și să caut din urmă și celelalte episoade.
Numai bine dragă Rux! Pupici și din partea noastră! :-)

copilarim spunea... [Raspunde]

@Alex Ando multumesc mult si ma bucur :)!

Asta imi doream si eu... intr-un fel sa ne "intalnim la sfarsit de saptamana. Mi-a luat cam 5 sa pun si in practica. Uneori regret ca a durat atat ( ba nu aveam camera, sau telefon, ba program de editare... nici acum nu am tot ce mi-ar trebui, dar nici nu pretind ca ar fi cine stie ce "emisiune profi" )... ma gandescca poate ar fi fost si cretul meu prezent si sigur ar fi fost interesant :D.

Pupici si sa ne citim, vedem, auzim cu bine!!

Trimiteți un comentariu