duminică, 26 august 2018

TpT - Episodul 18


Heiiii!!!!! 🙏
😪 iata-ne si in ultima duminica de vara 😭. Cand a trecut, eu nu stiu. 😕
Profit ca s-a facut liniste si imi pot auzi si eu gandurile ca sa astern doua vorbe... tare e groaznic sa-ti bruieze gandurile un huruit aproape non-stop [ vu vu vu vuuu ]. 
Dar... cine a avut parte de sauna gratuit aproape toata vara cat a fost cald? Eu, desigur 😜. Pai cum sa ma mentin in forma (vorba vine) altfel, daca de miscare am avut parte cu taraita? Dupa bunul plac al celor care fac din scara asta ce vor ei. Cand ti-e lumea mai draga iesi de poti!😑  Asadar ne mutam baza de lucru in camera fara "vuvuvu", dar cu sauna din belsug ( ca e spre strada). 😹

Nu, chiar nu ma plang 😌 (si nu incerc sa ma conving singura de asta) doar constat. Poate daca constat ... eu stiu, dispare sau se schimba ceva in bine. :)))). Ne gandim mai multi asa ca lumea e mai buna, aerul mai curat, oamenii mai responsabili. Ca e mai multa empatie si na, compasiune, daca vreti.
Va anunt cand lucrurile s-au indreptat si fac si party!! 🎉🎈🎊 "Party Animal" (nu, nu dau de baut, sorry!! 🍫 poate o ciocolata in schimb - ca am prins drag sa fac ciocolata de casa si iese delicioasa, parol ).
 

💙💗💚💛💜

Dar mai bine sa vizionam impreuna cel de-al optsprezecelea episod din Timp pentru Tine:


Link-urile catre articolele despre care am vorbit in filmulete:

siiii

Pe curand !!!
💜💛💚💗💙

PS: Lista completa a episoadelor o gasiti in meniul de sus, pe pagina - 💗Timp pentru Tine💗
Nu uitati ca va puteti abona la canalul de youtube Copilarim😊 (si puteti alege sa primiti notificari ori de cate ori voi incarca un filmulet nou ).
Imi puteti lasa intr-un comentariu aici, pe youtube sau pe adresa de mail a proiectului, parerile voastre, sugestii si propuneri referitoare la subiectele despre care v-ar placea sa povestesc - poate aveti articole sau rubrici preferate pe blog, de exemplu 😁.

💕

0 comments :

Trimiteți un comentariu