miercuri, 22 august 2018

Miercurea fara cuvinte " Obiecte de si din suflet. "






Episodul 192 de la Miercurea fara cuvinte. Joc de imagini, initiat si gazduit de Carmen. Devenit si "tematic" in timpul celor doi ani cand Calin i-a purtat de grija.
  🌞
Tema: Obiecte de suflet.
📷 21.05.2009 Do & delfinul
📷 21.10.2009 Do &  Pi-ul
📷 19.08.2013 Cutu
📷 14.08.2018 ale lui.
 🌞🌞

12 comments :

Cristi spunea... [Raspunde]

Happy WW, Rux! :)

copilarim spunea... [Raspunde]

@Cristi multumesc mult, la fel!!:)
Happy WW :D

CARMEN spunea... [Raspunde]

dragul de DODO! cat de dragalas priveste, cum statea el la pozat, ca o vedeta!
Delfinul... oare care este povestea lui? abia astept sa ne-o dezvalui <3
Pupici si ganduri bune!
Happy WW! ☺

Suzana spunea... [Raspunde]

Eu iti voi spune Happy joi, draga Rux!
Iar astfel de imagini de suflet capata acum o noua viata, aici, pe blogul tau atat de frumos!
Numai bine si inspiratie! Pupici!

.✿*E LENA*✿. spunea... [Raspunde]

Pufoșenia ta este tare drăguță,îmi place mult!
Zi minunată îți doresc,dragă Rux!
Pupici și mulțumiri de vizită!

Poteci de dor spunea... [Raspunde]

Aproape de suflet îţi sunt toate. Şi sunt tare valoroase.
Zi bună, Rux!

Diana spunea... [Raspunde]

Mereu se accelereaza pulsul cand il vad pe pufosul Dodo! :) Ce minuni sunt fiintele acestea! Dai de ele pe unde nu te astepti, in casa cand le ai! :)
Vasele lui mi-au produs o strangere de inima... Imi amintesc de cele ale celor pe care i-am pierdut si noi... Mult timp le-am lasat la locul unde le stiau blanosii... La fel si jucariile lor! Si ce pustie parea casa! Nu se mai auzea lipaitul in apa... Ce tolomaca sunt... :) Dar ma intristez un pic cand imi amintesc. Poza pe care scrie 21 octombrie ma bucura. :) E data zilei mele de nastere si-mi imaginez ca, intr-un fel, sunt legata (putintel) de Dodo. :) Iar o iau pe aratura! Gata! Dau un pupic pe botic de pluş si te las cu bine!
Sa-l ascultam pe Gabriel Garcia Marquez: "Nu plange pentru ca s-a terminat, zambeste pentru ca s-a petrecut". Ce usor pare de facut, dar ce greu e, cel putin un timp!
Pupici cu drag-drag! <3

copilarim spunea... [Raspunde]

@CARMEN :D Delfinul a fost cadoul pe care i l-am luat lui Ralu. Era o gentuta destul de mare si foarte dragalasa... si abia asteptam sa se intoarca acasa cu bine dupa acea incercare extrem de dificila. Dodo era asistentul meu si era asa cuminte ca si-a si luat pozitia cand i-am zis ca e pentru Ralu.

In poza doi e PI-ul (osul roz pe care atunci cand l-a primit de ziua lui la 3 ani cred, a fost atat de fericit ca il purta peste tot dupa el.... desi e destul de tare si trebuia sa il strang eu cumva in mana ca sa pi-uie).

De Cutu am mai povestit, iar la final sunt ale lui Do - cu povestile lor fiecare(cea de inox este pusa peste fosta de apa, caree din plastic si pe care cand a primit-o a confundat-o de bucurie cu o jucarie hahaha)

Pup cu drag <3.

copilarim spunea... [Raspunde]

@Suzana Miu eu ar trebui sa zic appy vineri :O.

:) da- sunt franturi din trecut cu lucruri de suflet, sau luate din suflet.... si unele poate purtand strop de suflet in ele (si ma refer la Cutu, ca se intelege ca Dodo nu e lucru.. hahaha :P Glumesc :P)

Pupici cu drag :*

copilarim spunea... [Raspunde]

@.✿*E LENA*✿. multumesc mult :)!!! si din partea mea numai bine :* ! Pupici!

copilarim spunea... [Raspunde]

@Poteci de dor da... ei bine gentuta cu delfin nu stiu daca mai aproape... depinde de Ralu :)))))). Eu sunt cea carese ataseaza (uneori poate prea ) mult de lucruri :P.

Multumesc mult, la fel :* !!

copilarim spunea... [Raspunde]

@Diana hahahaha - vai ar fi trebuit sa faca poze cand era el mic si ma bagam peste tot dupa el. Se auzea la un moment dat in casa: "ham hamham mrrrrr" dupa care "Ruxandra"... :)))) Si desigur cel mai simplu a fost cand trebuia sa ma bag dupa el sub pat. Ma capsa cateodata dar de muscat nu :P.

Am mai avut unul (era cred ca cel mai nou dintre toate) bleumarin si cred ca mi l-a aruncat Ra intr-un exces de curatenie (inutila) acum mult timp in urma... dar cred ca il am intr-o poza cand am fost cu el la munte. Mama ce m-am suparat pe ea. :)) Ea i-a luat suportul acela maro (are si vase care se strang si desfac dar nu le-am folosit hahahah sunt sub celelalte). Cel galben l-am primit cand a venit el la noi de la Pedigree... Incercam sa facem totul ca la "carte".

21octombrie <3 ?? Ahhhh bun venit in club. La noi in familie avem 2 membrii nascuti pe 21. Dodo a ajuns aici pe 21 noiembrie si testoasele tot pe 21 (ma rog una ca cealalta nu mai stiu sigur).
[Doamne sper sa nu uit sa iti urez atunci La multi ani :))) ca tare sunt zapacita in ultima vreme).

Iti multumesc pentru vorbele intelepte !! Asa este si incerc sa gonesc mereu orice urma de regret si neputinta si vina. Absentele nu vor disparea daca ne (auto)pedepsim....

Pupici cu drag si din partea mea !!

ps: da am si jucariile lui la locul lor :))))))))) cum altfel? :))

Trimiteți un comentariu