vineri, 31 august 2018

ココロオドル [ kokoro odoru ] - nobodyknows+


Buna 🎈!!
Abia asteptam sa impart cu voi o piesa suuuuuper vesela si ritmata care pe mine, de cate ori o ascult, ma binedispune instant. Desi in imaginea de mai sus (captura din clipul de mai jos ; acum mi-ar trebui un funny face animat, un gif care sa faca din ochi sus-jos, lol 😸) apar membrii formatiei Arashi, piesa nu le apartine si nu este interpretata de ei.  Daaaar, datorita lor, cand cautam pe youtube fragmente din concert, emisiuni traduse (ahahaha vai ce tari puteau fi unele episoade din VSA - va promit ca daca voi gasi online disponibile, cele pe care le stiam au disparut tzzzz, o sa va arat si voua sa ne binedispunem impreuna) sau seriale/filme ... am dat peste cateva clipuri realizate de fani.
Cel putin doua mi-au placut tare mult - si acesta este unul dintre ele. Din cate am inteles este realizat cu ocazia aniversarii celui mai mic dintre membrii (adica Jun - si am ales sa scriu azi despre piesa pentru ca ieri a fost ziua lui; este cu fix o saptamana mai mic decat un prieten drag noua si culmea, mai si seamana foarte bine asa ca am retinut usor data😂 : Otanjoubi Omedeto!! 🍰).
Fragmentele din diferite concerte Arashi sunt "montate" in asa fel incat se potrivesc manusa pe piesa celor de la nobodyknows+, intitulata "Kokoro odoru" - adica "inima care danseaza".  Sper sa o descoperiti si voi in cele ce urmeaza si sa va placa :



Videoclipul oficial l-am gasit doar partial si nu pot spune ca are un vizual nemaipomenit :))). Asa  ca am ales sa va arat pana la urma clipul de mai sus - cel (sau cea) care a facut montajul e talentat/a . La finalul articolului, dupa versuri, va voi lasa un cover realizat live de Goose house, care mi-a placut.

 Versuri (via jpopasia)




Goose house - ココロオドル cover

Si asa, imi iau ramas bun de la vara lui 2017 ....
Pe curand! :) 

PS: Funny facts - formatia nobodyknows+ s-a infiintat in acelasi an cu Arashi: 1999. Cel mai tanar dintre membrii este nascut in acelasi an cu cel mai mare dintre cei de la Arashi (and your trully - observati ca am fentat "in varsta", folosind "mai mare" 😜, a nu se confunda cu inalt, insa!!! 😜) .



0 comments :

Trimiteți un comentariu