duminică, 17 decembrie 2017

#17. In asteptarea lui Mos Craciun - carte-






Buna :)
V-am povestit in prima duminica de Advent despre Mos Craciun Pribeag Soseste. Astazi am pregatit o recenzie despre a doua varianta a cartii, aparuta in 2013 la editura Litera. Si de aceasta data s-a pastrat formatul mare al cartii si coperta cartonata.


La  inceput si la sfarsit se afla oua ilustratii absolut superbe. De fapt toata grafica este de poveste si a fost realizata de Elena Karachentseva si Simion Zamsa. Superb.
Selectia de poezii si colinde apartine lui Anatol Vidrascu. Aceasta culegere cuprinde 47 de poezii si colinde. Spre deosebire de prima editie nu avem poveste.
Autorii sunt poeziilor sunt: Otilia Cazimir, Vasilie Alexandri, Ion Luca Caragiale, Ion Pillat, Nicolae Labis, George Topirceanu, Demostene Botez, George Cosbuc, Elena Farago, Ion Creanga, Mihai Eminescu, Octavian Goga, Miron Radu Paraschivescu, Arcadie Suceveanu.

La finalul articolului gasiti si alte povesti din categoria Sarbatoarea Craciunului si puteti descoperi ce am mai scris in anii trecuti pe 17 decembrie.







*
 
Day 17 in Calendarele Advent 2010-2017 💗:




 
Linkuri directe:
 **
Pe pagina Sarbatoarea Craciunului puteti gasi si alte articole in tema sarbatorilor de iarna. Iata doar doua exemple:
- Colectia de Colinde pe Copilarim
- Decoratiuni pentru sarbatorile de iarna
  

 Pe maine!!

***
Actualizare 💗 - lista linkurilor din colectia Inlinkz se va actualiza in fiecare an, adaugand articolele publicate ulterior.

0 comments :

Trimiteți un comentariu