vineri, 1 decembrie 2017

#01. La multi ani in 3 culori!


Buna!!!!
LA MULTI ANI, ROMANIA !!!!!
Bun venit IARNA!!
Ma bucur sa ne revedem cu un nou Calendar Advent pe Copilarim! Al catelea o fi, ghiciti? La finalul articolului aveti o lista de ... indicii.
Astazi, pe prima fila a calendarului, se afla papusica mai inalta inspirata de modelele Simply Amis Doll Pattern, realizate de Beth WebberPe cea mai scunduta ati putut sa o vedeti deja pe blog si, cu siguranta, va veti mai intalni cu ea.




Hainutele ii sunt putin maricele - au fost realizate pentru Zana Padurii initial, dar pentru ca zana are deja un rand de hainute si peruca rosie, pe acestea i le-am oferit deocamdata domnisoarei. Probabil, in timp, ii voi lucra o peruca pe masura si hainute. Dar, pana atunci, o pastrez asa, o romancuta mica.



Am pus ieri si grau si abia astept sa il vad incoltind! Si, pentru ca tot a venit vorba de radacini - sunt foarte fericita si trebuie sa va spun si voua ce descoperire am facut azi. 
🌹- Am un trandafiras din gradina bunicii. L-am pus in apa sperand sa se prinda. Acum vreo 2 zile deja incepusem sa ma resemnez ca voi avea o tulpina cu 3 frunze pusa intr-o sticla cu apa... nici nu mai stiu de cand sta asa. Si azi... un firicel de radacina a zambit victorios. Visez ca la anul un perete de trandafiri sa-i ninga frumos si roz.. somnul lui Dodo.🌹

*

Day 01 in Calendarele Advent 2010-2017 💗:
 




Linkuri directe:
- 01.  Copilarim Advent - calendar 1 decembrie  ( Concurs "Impodobim bradul")
 **
Pe pagina Sarbatoarea Craciunului puteti gasi si alte articole in tema sarbatorilor de iarna. Iata doar doua exemple:
- Colectia de Colinde pe Copilarim
- Decoratiuni pentru sarbatorile de iarna
 
 ☃☃☃☃☃☃☃☃

Editia a 8a "Impodobim Bradul"
11.11 - 11.12 (11:10 a.m)


 Pe maine! 


 ***
Actualizare 💗 - lista linkurilor din colectia Inlinkz se va actualiza in fiecare an, adaugand articolele publicate ulterior.

2 comments :

Trimiteți un comentariu