vineri, 15 decembrie 2017

#15. Cizmulite crosetate I


Cu numarul 15 pe tricou (lol), pe fila de astazi a calendarului... se afla trei cizmulite magice! Am vazut la un moment dat (cred ca) pe facebook un filmulet cu cizmulite mititele crosetate. Mi-am notat pe fuga cateva instructiuni si numele (sper ca este corect - "tejiendoperu") si apoi, cum am prins cateva momente libere am incercat sa fac si eu. Si iata ce a iesit! Sunt absolut superbe - am reusit sa mai lucrez 5 (alte combinatii) si sa le si trimit. Si mai am in plan vreo 2 perechi... sper sa si reusesc.



Am lucrat cu Red Heart Detroit si croseta de 4mm. Verde inchis, rosu si un crem cu mici "insertii". Imi place asa mult!! Le puteti admira si in pozele de mai jos, iar la final aveti articole publicate in anii trecuti pe 15, plus colectia de colinde si decoratiuni :D.







*
 
Day 15 in Calendarele Advent 2010-2017 💗:





Linkuri directe:
 **
Pe pagina Sarbatoarea Craciunului puteti gasi si alte articole in tema sarbatorilor de iarna. Iata doar doua exemple:
- Colectia de Colinde pe Copilarim
- Decoratiuni pentru sarbatorile de iarna
  

 Pe maine!!

 ***
Actualizare 💗 - lista linkurilor din colectia Inlinkz se va actualiza in fiecare an, adaugand articolele publicate ulterior.

4 comments :

AA spunea... [Raspunde]

Foarte dragalase, vreau si eu sa incerc ceva de genul asta dar pentru Selena. Cizmulite sau niste botosei, sau papucei! Nu am facut niciodata si sunt tare curioasa sa vad ce-mi iese! Felicitari Rux si mult spor la creatie in continuare! :)

Diana spunea... [Raspunde]

Ce dragute sunt! <3 <3
Esti plina de talente, Rux! Felicitari si succese!
Iti doresc, cu drag, sa ai un weekend minunat! :)

copilarim spunea... [Raspunde]

@Adriana Alexandru Hihihih. Sau Hohohoho! :P
Am facut si papucei de casa - sa stii ca sunt super super. Am facut balerini, cizmulite... si chiar papuci. Vezi ca sunt la handmade la hainute crosetate si sper sa mai mearag linkurile de la modele :).
Iti multumesc mult mult :* Si tie la fel iti doresc!!

copilarim spunea... [Raspunde]

@Diana Oh... sper doar ca nu am stricat modelul original - nu am mai cautat pe net, dar cred ca asa arata :)). Eu am un dar de a "nota" modele incat dupa un tip ma intreb ce inseamna numerele si literele insirate pe hartie :))))
Pupici cu drag si un weekend linistit :D!!

Trimiteți un comentariu