sâmbătă, 11 noiembrie 2017

Impodobim Bradul VIII

Bine v-am regasit la concursul nostru preferat de iarna !! Va vine sa credeti sau nu, am ajuns la cea de-a opta editie deeeeee: Impodobim Bradul!! 🌲
Tema din acest an este: 
Craciunul alb - fulgi de zapada ☃!!! Ne dorim sa impodobim bradutul cu multi, multi fulgi de zapada. Si nu numai bradul :)!
Cerinte: 
Fiecare participant poate inscrie in concurs  o decoratiune / un ornament  sau un set pe tema data.
Pentru ca vrem sa impodobim bradul virtual impreuna, va rugam sa ne trimiteti cel putin o fotografie realizata pe un fundal neutru (de preferinta alb) pe adresa de mail (copilarim[@]gmail[.]com - nu uitati sa renuntati la paranteze cand ne scrieti :P). 
Pentru galeria de creatii si intrarea in concurs puteti inscrie o fotografie realizata pe orice fundal vreti voi :). Puteti trimite fotografia pentru Bradul virtual (deci cea pe fundal neutru) si dupa incheierea concursului - cel tarziu pana pe 20 decembrie.

Durata: 11 noiembrie - 11 decembrie (11:10 a.m.)
Premii:
* Toti participantii primesc o felicitare digitala si diploma de participare pe adresa de mail. 
 
* Trei premii oferite prin tragere la sorti, toate realizate in tema concursului din acest an :
♥ 1 ornament/decoratiune pentru bradul vostru -  #09. Coronita cu fulgi de nea


♥ 1 colier impletit  -  #05. Colier cu fulg de nea

♥ 1 felicitare handmade - #11. Felicitarea cu fulgi



Premiile vor fi publicate incepand cu 1 decembrie pe blog, asa ca va invit sa urmariti articolele din Calendarul Advent pentru a le descoperi :). Pe masura ce vor fi publicate voi actualiza si acest articol.
Premiile care urmeaza sa fie trimise prin Posta, vor pleca spre voi cel tarziu pe 15 decembrie.

Inscriere: 
Pana pe 11 decembrie 11:10, va puteti inscrie direct in colectia de mai jos. Nu uitati sa ne trimiteti pe adresa de mail: copilarim[@]gmail[.]com (fara paranteze), fotografia pe fundal neutru (de preferinta alb daca permite cromatica) pentru bradul virtual.
Va asteptam cu drag!





PS: Daca aveti nelamuriri, sau intrebari legate de concurs ni le puteti scrie pe adresa de mail mentionata in articol! :)

0 comments :

Trimiteți un comentariu